![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי רק 1GB זיכרון RAM 2x יש לשדרג את Acer שואפים L3600, כפי שזה היה רק 2x 512MB הכלול. אני יודע שזה יכול להיות רק שדרוג הכולל 2GB, אך כאשר התקנתי את זה אתמול את המחשב לא את הכוח, ואת הביפ פעמיים (די שקט beeps) ואז עברת ממני שוב. למה לעשות את זה זה? זיכרון RAM של תואמת במחשב זה כמו שאני enquired שנרכשו לפני שאני צריך להתקין את זה אבל אין בעיות |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה לקחת אותם בחזרה ולנסות כמה חדשים שעדיין לא לנסות מותגים שונים של זיכרון לארץ גם לזכור את עצמך לפני הטיפול הראשון רם כפי סטטי עלולה לפגום ראם בקלות. thats גם מדוע כמה חנויות הרגל או לתת לך החזר replacements גם לנסות לשים שוב את זיכרון ישן, כדי לראות אם הכל עדיין עובד כדי לפסול כל סוג אחר של בעיות שאולי קרה מאז החלפה מעל
|
| |||
| |||
| נסה רק 1 מקל החדש של רם בכל פעם ישאיר אותך עם 1GB. |
|
| |||
| |||
| תודה, זה מה המוכר הציע, האם לנסות מחר. יכול גם להיות שאחד מקלות של זיכרון RAM הוא פגום |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה לא מזכיר את מה RAM רכשת ... הוא צריך להיות DDR2 PC2-5300 ... אם זה מה שהוא ואת 2 beeps הם קצרים, אז האם זה נשמע כמו מקל רע.
| |||
| |||
| ציטוט:
כן מצטער הוא DDR2 PC2-5300, והיא כיום מודול פגום. שניהם ניסו חדשים ואחד עובד אבל אחרים doesn't. נעשה ניסיון ביניהם ועל משלהם גם אז תשלח את המודול הפגום בחזרה |