mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Naujoji RAM neveikia - PC nėra įjungti

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 5, 2008, 04:10
Narys

Default Naujoji RAM neveikia - PC nėra įjungti

Aš ką tik gavau 2x 1GB RAM upgrade Mano Acer Aspire L3600, nes ji turėjo tik 2x 512MB included. Aš žinau, kad jis gali būti atnaujintas iki 2GB viso, bet kai aš jį įdiegtų vakar kompiuterio nebūtų galia iki ir nepypsi kartus (gana tyliai pypsi), tada išjungti dar kartą.

Kodėl jį tai padaryti? RAM yra suderinamas su šiuo kompiuteriu kaip aš paklausė, kol aš įsigyti, bet reikėtų įdiegti jokių problemų
Old Gruodis 5, 2008, 09:19
Donorų grupės

pabandykite į juos grįžti ir pabandyti kai kurios naujos dar nieko pabandyti įvairių prekių atminties taip pat prisiminti, kad žemė save pirma prieš jų tvarkymo operacijas RAM statiniai gali pakenkti RAM lengvai. thats taip pat, kodėl kai kurios parduotuvės papratimas grąžinti ar jums pakeitimus taip pat pabandykite vėl jūsų senas atminties pamatyti, jei viskas veiks paneigti kitų problemų, kurios gali ir nutiko, nes per mainytis

Mano sistema: P * L * A * Z * M *

Procesorius (-iai):
2.3GHz Intel
Pagrindinė plokštė:
Asus
RAM atmintis:
1 koncertą DDR
Graphics Card (-ai):
256MB G-force
Garso plokštė:
Sound Blaster 5,1
Kietasis diskas (-ai):
1-80GB 1-120GB Western Digital
Optical Drive (s):
Pioneer DVD-RW
Case / PSU:
Custom byla & 650W PSU
Aušinimas:
DIY Watercooling
Tinklas / Internetas:
Mergelės 50MB
Monitorius (-ai):
Acer 23 "(X233HB)
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate
Old Gruodis 5, 2008, 12:15
Donorų grupės

Gauta tik 1 lazdelės naujų avinas ne laikas palikti jus su 1gb.
Old Gruodis 5, 2008, 14:50
Narys

Citata:
Originally Posted by kanoakavirus View Post
Gauta tik 1 lazdelės naujų avinas ne laikas palikti jus su 1gb.
Ačiū, thats, ką pardavėjas siūlo, duosiu pabandyti rytoj. Gali būti, kad vienas iš RAM lazdos yra klaidingas
Old Gruodis 5, 2008, 17:43
Donorų grupės

Jums nieko nesako apie tai RAM nusipirkote ... ji turėtų būti DDR2 PC2-5300 ... jei tai kas tai yra ir 2 pypsi yra trumpas, tada jis skamba neblogai laikytis.

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Gruodis 6, 2008, 03:16
Narys

Citata:
Originally Posted by philthomas View Post
Jums nieko nesako apie tai RAM nusipirkote ... ji turėtų būti DDR2 PC2-5300 ... jei tai kas tai yra ir 2 pypsi yra trumpas, tada jis skamba neblogai laikytis.

Taip Atsiprašome tai DDR2 PC2-5300, ir dabar yra gedimas modulis. Bandote tiek naujų kūrinių, bet ir vienas kitas doesnt. Bandė juos kartu ir savo, kaip gerai, kad bus nusiųsti Sugedusi modulis atgal
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
KVM switch, kuri turi USB jungtis robina80 General Hardware Chat 6 14 rugsėjis 2009 13:58
Laptop nebus pereita nuo SlapnutSkits General Hardware Chat 4 2 birželis 2008 11:53
Kaip perjungti procesoriaus HELP !!!!!!!!!! waxtodonte15 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 2 Balandis 16, 2008 17:24
Tinklo jungiklio Jonathon28 Networking, Modems & VoIP 3 12 gruodis 2007 14:38
Ar galiu pakeisti? Clare89 Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 2 18 rugsėjis 2007 07:18
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.