![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš ką tik gavau 2x 1GB RAM upgrade Mano Acer Aspire L3600, nes ji turėjo tik 2x 512MB included. Aš žinau, kad jis gali būti atnaujintas iki 2GB viso, bet kai aš jį įdiegtų vakar kompiuterio nebūtų galia iki ir nepypsi kartus (gana tyliai pypsi), tada išjungti dar kartą. Kodėl jį tai padaryti? RAM yra suderinamas su šiuo kompiuteriu kaip aš paklausė, kol aš įsigyti, bet reikėtų įdiegti jokių problemų |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pabandykite į juos grįžti ir pabandyti kai kurios naujos dar nieko pabandyti įvairių prekių atminties taip pat prisiminti, kad žemė save pirma prieš jų tvarkymo operacijas RAM statiniai gali pakenkti RAM lengvai. thats taip pat, kodėl kai kurios parduotuvės papratimas grąžinti ar jums pakeitimus taip pat pabandykite vėl jūsų senas atminties pamatyti, jei viskas veiks paneigti kitų problemų, kurios gali ir nutiko, nes per mainytis
|
| |||
| |||
| Gauta tik 1 lazdelės naujų avinas ne laikas palikti jus su 1gb. |
|
| |||
| |||
| Ačiū, thats, ką pardavėjas siūlo, duosiu pabandyti rytoj. Gali būti, kad vienas iš RAM lazdos yra klaidingas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums nieko nesako apie tai RAM nusipirkote ... ji turėtų būti DDR2 PC2-5300 ... jei tai kas tai yra ir 2 pypsi yra trumpas, tada jis skamba neblogai laikytis.
| |||
| |||
| Citata:
Taip Atsiprašome tai DDR2 PC2-5300, ir dabar yra gedimas modulis. Bandote tiek naujų kūrinių, bet ir vienas kitas doesnt. Bandė juos kartu ir savo, kaip gerai, kad bus nusiųsti Sugedusi modulis atgal |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| KVM switch, kuri turi USB jungtis | robina80 | General Hardware Chat | 6 | 14 rugsėjis 2009 13:58 |
| Laptop nebus pereita nuo | SlapnutSkits | General Hardware Chat | 4 | 2 birželis 2008 11:53 |
| Kaip perjungti procesoriaus HELP !!!!!!!!!! | waxtodonte15 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | Balandis 16, 2008 17:24 |
| Tinklo jungiklio | Jonathon28 | Networking, Modems & VoIP | 3 | 12 gruodis 2007 14:38 |
| Ar galiu pakeisti? | Clare89 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | 18 rugsėjis 2007 07:18 |
| Temos įrankiai | |
| |