![]() |
|
| |||
| |||
| Es atkal 2x 1 GB RAM, lai uzlabotu manu Acer Aspire L3600, jo tas bija tikai 2x 512MB included. Es zinu, ka tas var tikai uzlabot līdz 2GB pavisam, bet kad es uzstādītas tā vakar dators nebūtu varas augšu, un pīkstiens divreiz (pavisam kluss pīkstieni), tad izslēgta vēlreiz. Kāpēc gan tas būtu to izdarīt? RAM ir saderīgas ar šo datoru, jo man jautāja pirms es nopirkto, bet tas ir jāinstalē nekādas problēmas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| censties iegūt tos atpakaļ un mēģina dažas jaunas vēl neko izmēģināt dažādu zīmolu atmiņas arī atcerēties par zemes sevi vispirms pirms apstrādes ram kā statiskus var sabojāt ram viegli. Tas ir arī iemesls, kāpēc daži veikali paradis kompensāciju vai jums aizvietotāji arī mēģināt nodot atpakaļ savā vecās atmiņas lai redzētu, vai viss darbosies, lai izslēgtu citas problēmas, kas varētu no noticis kopš SWOP vairāk
|
| |||
| |||
| Try tikai 1 pielipt no jauna auna laikā atstājot jūs ar 1gb. |
|
| |||
| |||
| Thanks, thats ko pārdevējs ir ierosinājusi, sniegs tā mēģināt rīt. Tikpat labi varētu būt, ka viens no RAM sticks ir kļūdains |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums nav minējis ko RAM iegādājāties ... būtu DDR2 PC2-5300 ... ja tas ir tas, kas tas ir un 2 pīkstieni ir īsi, tad tas izklausīsies slikts stick.
| |||
| |||
| Quote:
Jā sorry tas ir DDR2 PC2-5300, un tagad ir kļūdains moduli. Mēģināju gan jaunus un vienu darbu, bet citi doesn't. Mēģināja tos kopā un to pašu, kā arī tā nosūtīs kļūdains modulis atpakaļ |
![]() |
|
| Bookmarks |