![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
I have just got 2x 1GB pamięci RAM, aby uaktualnić mojego Acer Aspire L3600, jak to tylko 2x 512MB włączone. Wiem, że to może być uaktualniony do 2GB ogółem, ale kiedy to wczoraj zainstalowany na komputerze nie moc, i dźwięk dwukrotnie (bardzo ciche dźwięki), a następnie ponownie wyłączony.
Dlaczego to jest ten? RAM jest zgodny z tego komputera jak pytała przed zakupione ale należy zainstalować żadnych problemów |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
wypróbować biorąc je z powrotem i próbuje kilka nowych nadal nic wypróbować różne marki pamięci również pamiętać, aby ziemia się najpierw przed zabiegiem barana jako statyczna może uszkodzić barana łatwo. thats również, dlaczego niektóre sklepy wont zwrotu lub daje również zamienników spróbuj umieścić z powrotem w swoim stare pamięci, aby sprawdzić, czy wszystko działa nadal, by wykluczyć jakiekolwiek inne problemy, które mogą się stało, ponieważ w ciągu przehandlować
|
|
|||
|
|||
|
Spróbuj tylko 1 drewno nowych barana w momencie opuszczania Ci 1gb.
|
|
|
|||
|
|||
|
Dzięki, thats co sprzedawca zaproponował, będzie spróbować jutro. Czy może się zdarzyć, że jeden z paluszków RAM nie jest uszkodzony
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nie wspominając, co RAM został zakupiony ... należy DDR2 PC2-5300 ... jeśli to co to jest i 2 sygnały są krótkie, to nie brzmi jak zły trzymać.
|
|||
|
|||
|
Cytat:
Tak, ale to jest DDR2 PC2-5300 i jest obecnie wadliwego modułu. Próbowano zarówno nowych i jeden, ale z drugiej nie robi. Próbowano je razem na własnej, jak również tak będzie wysłać wadliwy moduł powrót |