![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Eu am chiar luat 2x 1GB RAM pentru a face upgrade meu Acer Aspire L3600, aşa cum a avut doar 2x 512MB inclus. Ştiu că poate fi doar upgrade la 2GB totală, dar cand am instalat-o ieri calculator de putere, nu ar fi în sus, şi de două ori pe semnal sonor (beep-uri destul de linistita), apoi oprit din nou. De ce ar trebui sa facem asta? RAM este compatibil cu acest computer aşa cum am întrebat înainte de a-am cumparat, dar acesta ar trebui să instalaţi nici o problema |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| încercaţi luându-le înapoi şi încercaţi unele noi încă nimic nu încercaţi o altă marcă de memorie, de asemenea, amintiţi-vă să vă pământ prima înainte de manipulare berbec ca statice pot deteriora berbec cu uşurinţă. thats, de asemenea, de ce unele magazine de restituire sau de obiceiul de a vă oferi înlocuitori, de asemenea, încercaţi pune înapoi în dvs. de memorie vechi pentru a vedea dacă totul încă de lucrări pentru a exclude orice alte probleme care ar putea sa întâmplat, deoarece a face schimb de peste
|
| |||
| |||
| Încercaţi doar 1 stick de berbec noi la un moment dat lăsându-vă cu 1GB. |
|
| |||
| |||
| Multumesc, thats ce în care vânzătorul a sugerat, îi va da un try mâine. Ar putea fi bine ca unul din tije de RAM este defect |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu aţi menţionat ce memorie RAM aţi cumpărat ... PC2 acesta ar trebui să fie DDR2-5300 ... daca asta e ceea ce este şi 2 beep-uri sunt scurte, atunci ea nu suna ca o Stick rău.
| |||
| |||
| Citat:
Da PC2 Ne pare rău că este DDR2-5300, şi este acum un modul defect. Am încercat, atât cele noi lucrări, dar şi unul doesnt celelalte. Am încercat-le împreună şi pe cont propriu, precum şi astfel va trimite modulul defect spate |
![]() |
|
| Marcaje |