![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Práve som dostal 2x 1GB RAM upgradovať svoje Acer Aspire L3600, ako to len 2x 512mb cene. Viem, že to môže byť povýšený do 2gb spolu, ale keď som ju včera nainštalované v počítači nebolo moc, a dvakrát pípnutie (veľmi tiché pípnutie), potom sa opäť vypne. Prečo by to robíš? RAM je kompatibilná s týmto počítačom, ako som pred pýtal som kúpila, ale mal by inštalovať bez problémov |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| skúste pričom je späť a snaží niektoré nové stále nič skúsiť inú značku pamäte tiež pamätať na zem pred seba prvý manipuláciu ram ako statické môže poškodiť ram ľahko. to je tiež dôvod, prečo niektoré obchody zvyknutý náhradu alebo vám náhrad aj skúsiť uvedenie späť vo Vašom staré pamäti, aby ste zistili, či všetko, čo ešte funguje vylúčiť akékoľvek iné problémy, ktoré by mohli z stalo od prohodit nad
|
| |||
| |||
| Skúste len 1 drevo novej ram v čase odchodu vám s 1 GB |
|
| |||
| |||
| Vďaka, to je to, čo má predávajúci navrhoval, bude skúsiť to zajtra. Mohol by sa stať, že jeden z palice RAM je chybná |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ty neuvádzala RAM, čo ste si zakúpili ... je potrebné DDR2 PC2-5300 ... v prípade, že to, čo to je a 2 pípnutia sú krátke, potom to znie ako zlý palicu.
| |||
| |||
| Citácia:
Áno, prepáčte, že je DDR2 PC2-5300, a je teraz vadného modulu. Pokúšali oba nové a jeden funguje, ale ostatné doesnt. Pokoušel im dohromady a na svoje vlastné, rovnako tak, pošle vadný modul späť |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| KVM prepínač, ktorý má USB pripojenie | robina80 | Všeobecné Hardware Chat | 6 | 14.září 2009 13:58 |
| Laptop nebude zapnutie | SlapnutSkits | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 2. júna 2008 11:53 |
| Ako CPU Switch to HELP !!!!!!!!!! | waxtodonte15 | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 16. apríl 2008 17:24 |
| Sieť Switch | Jonathon28 | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 12. decembra 2007 14:38 |
| Sa aj zmenu? | Clare89 | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 18. September 2007 07:18 |
| Thread Tools | |
| |