![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Управо сам добио 2кс 1ГБ РАМ-а да унапреде своје Ацер Л3600, као што је имао само 2кс 512МБ укључени. Знам да то може бити само надоградити на 2ГБ укупно, али када сам га јуче инсталиран рачунар не би до власти, и бип два пута (прилично тихо пишти), онда поново искључен. Зашто би било нешто? РАМ је компатибилан са овом рачунару као што сам распитивао пре него што сам купио, али га треба инсталирати без проблема |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушајте узимајући их назад и покушавамо неке нове, још увек ништа не покушавају различитим бренд меморије и заборавите на земљу пре него што се овна као руковање статички може да оштети овна лако тај и зашто неке продавнице навика поврат или вам замене и покушајте поново стављате у. свом старе меморије да ли је све и даље ради на власт и све друге проблеме који би могли и десило јер трампити преко
|
| |||
| |||
| Пробајте само 1 дрво нови овна у време остављајући вас са 1ГБ. |
|
| |||
| |||
| Хвала, шта тај продавац предложио је, да ли ће га пробати сутра. Могао добро да је један од штапова РАМ неисправан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви не помиње оно што сте купили РАМ-а ... треба ДДР2 ПЦ2-5300 ... ако је то оно што је и 2 кратка бип се, онда не звучи као лош штап.
| |||
| |||
| Куоте:
Да жао је ДДР2 ПЦ2-5300, а сада је неисправан модул. Покушао и нове радове, али и један други доеснт. Покушао да их заједно и на сопственим и тако ће бити послати назад неисправан модул |