![]() |
|
| |||
| |||
| Ben sadece 2x 512MB vardı sadece Acer Aspire L3600 yükseltmek için 2x 1GB RAM, var dahildir. Ben sadece 2GB toplam yükseltilmiş olabilir, ama ben dün bilgisayar da değil güç kadar bu yüklü ve iki kez bip sesi (oldukça sessiz bip sesi duyulur) sonra tekrar kapanır. Neden bunu yapıyorsun ki? RAM bu bilgisayar önce satın ama sorun yüklemeniz gerekir gibi enquired uyumlu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| onları geri alarak deneyin ve bazı yenilikler hala hiçbir şey kendiniz de kolayca statik RAM zarar olarak koç tutmadan önce ilk toprak unutmayın hafıza farklı bir marka deneyin çalışıyorum. şu da bazı mağazaları alışkanlık iadesi veya yedek de geri yazarak deneyin verecektir Eğer her şey hala diğer sorunları dışarı kural çalışır eski bellek görmek için bu takas üzerinde bu yana oldu ve olabilir
|
| |||
| |||
| Bir kerede 1GB size en yeni koç sadece 1 sopa deneyin. |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler, satıcının ne önerdi şu bu yarın deneyin olacaktır. Iyi bir RAM ve sopalarla bir hatalı olabilir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neyi satın RAM bahsetmiyorlar ... Bu DDR2 gerektiğini PC2-5300 ... bu ne ve 2 bip sesi duyulur, sonra da kötü bir sopa gibi bir kısa olmasıdır.
| |||
| |||
| Alıntı:
Evet maalesef bu DDR2 ise PC2-5300 ve şimdi hatalı modülüdür. Her iki yeni ve çalışır fakat diğer doesnt çalıştı. Denedim onları bir araya getiriyor ve kendi de çok geri hatalı modül göndereceğiz |
![]() |
|
| Bookmarks |