![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я тільки що отримав 2x 1GB RAM оновити мій Acer Aspire L3600, оскільки вона була включена 2x 512MB. Я знаю, що він може бути підвищений до 2 Гбайт загальної, але коли я встановив його вчора комп'ютер буде не включається, і сигнал в два рази (дуже тихий сигнал), потім вимкніть знову. Чому це робите? Пам'яті сумісна з цього комп'ютера, як я запитав, перш ніж я придбав, але воно має встановити без проблем |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| спробуйте приймати їх назад, і намагаються деякі нові все одно нічого не спробувати різні марки пам'яті також пам'ятати на землю собі, перш ніж обробці оперативної пам'яті як статичного ОЗП може пошкодити легко. Thats також, чому в деяких магазинах звичай відшкодування або надати замін також спробувати покласти назад в старій пам'яті, щоб перевірити все ще працює, щоб виключити будь-які інші проблеми, які можуть з відбулося після SWOP над
|
| |||
| |||
| Спробуйте 1 палиця про нові баран в той момент, залишивши вас з 1gb. |
|
| |||
| |||
| Спасибі, Thats, що продавець запропонував, дасть завтра спробувати. Може бути, що один з паличок ОЗУ несправний |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви не згадали, що ОЗУ ви купили ... Слід DDR2 PC2-+5300 ... Якщо це що це таке і 2 звукових короткі, то воно звучить як погана палиця.
| |||
| |||
| Цитата:
Да жаль це DDR2 PC2-5300, і в даний час несправний модуль. Спробував як нових, так і працює, але одна інша doesnt. Спробував їх разом, і на їх власні, а таким буде відправити несправний модуль назад |