![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Наскоро започна изграждането ми 2рото потребителски компютър и имам SATA HD така този не е проблем, аз просто си забелязал DVD-Drive Изисква горелка с 40-пинов IDE кабел ... като нормално, но след това аз забележка там не е 40-пинов IDE Конектор за дънната ми какво трябва да направя? Айв виждал някои IDE адаптери за 40-пинов, но всичко, което виждам е за твърди дискове ще работят за DVD горелки? или нещо друго, моля да ме уведомите за какво си мислиш? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мисля, че ни казва какъв модел на дънната платка ще е добър старт.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако има категорично не IDE гнездо на mobo, DONT бърникам с преходници за ново изграждане на ... просто вземем SATA DVD горелка, те са толкова евтини сега (вероятно не са много повече, отколкото адаптер) и много по-добро решение.
| |||
| |||
| Да те работят добре, но са само SATA 1, моето е vantec и никога не са имали problem.i мразиш не използвате нещо, което работи fine.just бъда сигурен, че на IDE устройство към SATA хост адаптер и не обратното (получи още по-добре двукомпонентни посока) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Алтернатива на PSU мощност конектор за системата Дело фен | Джеймс X | Случаи & Power Доставки | 7 | 18 Дек 2008 19:50 |
| DVI към HDMI кабел Конектор | Adrian1 | Графика на карти & Монитори | 3 | 8 януари 2008 15:57 |
| 4pin/8pin CPU конектор за mobo | Илия | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 7 Jan 2008 15:52 |
| Как да използвате Nintendo DS Wi-Fi USB конектор | Черна магия | PC & конзолата Gaming | 2 | 1-во Jan 2008 09:23 |
| ADSL към безжични грешен тип конектор | willyge | В мрежа, модеми & VoIP | 4 | 29 Дек 2007 08:32 |
| Нишка Инструменти | |
| |