![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedavno sam počela izgradnja moj 2. prilagođeni računalo i imam SATA HD pa taj nije problem sam primjetio moj DVD-Drive plamenik Potreban je 40-pinski IDE kabel ... kao normalne, ali onda sam obavijest nema 40-pinski IDE konektor na mojoj matičnoj ploči što učiniti? Ive vidio neke IDE adapteri za 40-pin, ali sve ja vidim je za tvrde diskove će oni raditi za DVD plamenika? ili neki drugi predmet molim javite mi što mislite? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mislim da nam reći što model matične ploče bi bio dobar početak.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako ima definitivno ne IDE socket na mobo, dont traćiti s adaptors na novu izgradnju ... samo zgrabite jedan SATA DVD burner, oni su sada tako jeftine (vjerojatno ne puno više od jednog adaptera) i mnogo bolje rješenje.
| |||
| |||
| Da oni rade u redu, ali su samo 1 sata, moja je vantec i nikada imao problem.i mrziti nešto što se ne koriste radi fine.just biti sigurni da je uređaj za IDE SATA host adapter, a ne obrnuto (dobili još bolje dvorezonantan usmjerni) |