![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nemrég indult épület 2. én egyéni számítógép és van egy SATA HD thats így nem probléma, csak észre, az én Dvd-író meghajtó igényel 40-pin IDE kábel, mint a szokásos ... De aztán nyilatkozat nincs 40-pin IDE Connector én alaplap Mit kell tennem? Ive látott néhány IDE adapter a 40-pin de én látom a Hard Drives fognak dolgozni dvd égők? vagy valami más dolog, please let me know what you think? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt hiszem mondani nekünk, mit modell alaplap lenne egy jó kezdet.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha végleg nem IDE csatlakozó a mobo, dont összezavar, csatlakozóval az új építésű ... ragadjatok SATA DVD író, akkor igen olcsó most (valószínűleg nem sokkal több, mint egy adapter) és egy sokkal jobb megoldás.
| |||
| |||
| igen jól működnek, de sata 1, csak az enyém a vantec, és soha nem volt problem.i utálom nem használ valami, ami működik fine.just ügyelj, hogy az IDE eszköz SATA host adapterrel és nem fordítva (még jobb kapni bi directional) |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Alternatív a tápegység teljesítménye csatlakozó Sys Case fan | James X | Cases & Power Supplies | 7 | 18. december 2008 19:50 |
| A HDMI a DVI-kábel csatlakozója | Adrian1 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 8. január 2008 15:57 |
| 4pin/8pin cpu csatlakozóját mobo | Elijah | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 7. január 2008 15:52 |
| Hogyan használjuk a Nintendo DS Wi-Fi USB-csatlakozó | Black Magic | PC és konzol játékok | 2 | 1. január 2008 09:23 |
| ADSL vezeték nélküli rossz típusú csatlakozó | willyge | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 4 | 29. december 2007 08:32 |
| Téma eszközök | |
| |