![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš neseniai pradėjo statyti savo 2. Custom kompiuterio ir turiu SATA HD taip thats ne problema Aš tik pastebėjau, mano DVD-diskas su degikliais reikalauja 40-pin IDE kabelio ... kaip įprasta, bet tada i pranešimas nėra 40-pin IDE JUNGTIS mano plokštėje Ką turėčiau daryti? Ive seen kai IDE adapteriai 40-pin, bet viskas, ką aš matau, už kietieji diskai bus jie dirba DVD burners? arba kai ką dar Please let me know what you think? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau, pasakoja mums modelio plokštė būtų gera pradžia.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei yra tikrai ne IDE lizdas MOBO, dont kuistis su adapteriais dėl naujos statybos ... Tiesiog gaukite SATA DVD Burner, jie taip pigiai dabar (tikriausiai ne daugiau nei adapteriu) ir daug geresnis sprendimas.
| |||
| |||
| Taip, jie dirba gerai, bet SATA tik 1, mano yra vantec ir niekada problem.i neapykantos nenaudojant ko nors, kad darbai fine.just būti tikras dėl jo IDE įrenginius SATA Host Adapter, o ne atvirkščiai (dar geriau gauti bi krypties) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Alternatyva PSU maitinimo jungtis Sys CASE FAN | James X | Cases & Power Supplies | 7 | 18 gruodis 2008 19:50 |
| HDMI į DVI kabelio jungtis | Adrian1 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 8 sausis 2008 15:57 |
| 4pin/8pin CPU jungtis MOBO | Elijas | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 7 sausis 2008 15:52 |
| Kaip naudotis Nintendo DS Wi-Fi USB jungtis | Black Magic | PC & konsolės Žaidimai | 2 | 1 sausis 2008 09:23 |
| ADSL belaidis klaidingą tipo jungtis | willyge | Networking, Modems & VoIP | 4 | 29 gruodis 2007 08:32 |
| Temos įrankiai | |
| |