![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Recent am inceput construirea meu 2a personalizat de computer şi am un SATA HD, deci nu thats problema am observat-mi DVD-arzător Drive Solicită un 40-pin IDE cablu ... cum ar fi normal, dar apoi am vazut acolo nu este 40-pin IDE Conector mea de pe placa de bază ce trebuie să fac? Ive văzut unele IDE Adaptoare pentru 40 de pini, dar tot ce am este de a se vedea pentru hard disk-uri vor lucra pentru DVD arzatoare? sau ceva în altă parte vă rog să-mi spuneţi ce credeţi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cred că spune-ne ce model de placa de bază ar fi un bun început.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| În cazul în care există cu siguranţă nici IDE socket pe mobo, dont despre mizerie cu adaptoare pe un nou construi ... doar sa luam un SATA DVD Burner, ei sunt asa de ieftine acum (probabil nu de mult mai mult decât un adaptor), precum şi o mult mai bună soluţie.
| |||
| |||
| da ei de lucru bine, dar sunt doar sata 1, a mea este un vantec şi niciodată nu a avut un problem.i ura nu folosind ceva care lucrează fine.just fi sigur este ide dispozitiv la sata adaptor gazdă şi nu invers (încă obţine o mai bună direcţionale bi) |