![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedávno som začala stavba môjho 2. vlastný počítač a mám SATA HD tak to je nie je problém jsem všimli mojej Dvd-Burner Drive Určené 40-pinový IDE kábel ... ako normálne, ale potom aj oznámenie, že nie je 40-pin IDE Konektor na mojej doske, čo mám robiť? Ive vidieť niektoré IDE adaptérov pre 40-pin, ale všetky vidím, je pre pevné disky, ktoré budú pracovať pre DVD napaľovačky? alebo niektoré veci inak, prosím dajte mi vedieť, čo si myslíte? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Myslím, že nám říkal, čo model doske by bol dobrý začiatok.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak je určite ne IDE socket na Mobo, dont neporiadok okolo s adaptéry na vybudovanie nového ... prostě urvat jeden SATA DVD sú tak lacné teraz (zrejme nie je ďaleko viac ako adaptér) a oveľa lepšie riešenie.
| |||
| |||
| Áno, funguje, ale len SATA 1, dole je vantec a nikdy neboli problem.A nesnáším nepoužívate niečo, čo funguje fine.just byť istý, že je to IDE zariadení na SATA hosť adaptéra a nie naopak (ešte lepšie dostať směrový bi) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Alternatíva k PSU konektor pre napájanie Sys Case ventilátor | James X | Prípady & Napájacie zdroje | 7 | 18. december 2008 19:50 |
| HDMI to DVI Cable Connector | Adrian1 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 8. január 2008 15:57 |
| 4pin/8pin CPU konektor na Mobo | Eliáš | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 7. januára 2008 15:52 |
| Ako používať Nintendo DS Wi-Fi USB konektora | Black Magic | PC a herné konzoly | 2 | 1. januára 2008 09:23 |
| ADSL a bezdrôtového nesprávny typ konektora | willyge | Siete, Modemy & VoIP | 4 | 29. decembra 2007 08:32 |
| Thread Tools | |
| |