![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Недавно сам почела изградња мој 2. прилагођени рачунар и имам САТА ХД па тај није проблем сам приметио мој ДВД-Дриве пламеник Потребан је 40-пински ИДЕ кабл ... као нормалне, али онда сам обавештење нема 40-пински ИДЕ конектор на мојој матичној плочи што учинити? Иве видио неке ИДЕ адаптери за 40-пин, али све ја видим је за тврде дискове ће они радити за ДВД пламеника? или неки други предмет молим јавите ми шта мислите? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислим да нам рећи што модел матичне плоче би био добар почетак.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако има дефинитивно не ИДЕ соцкет на мобо, донт траћити са адапторс на нову изградњу ... само зграби један САТА ДВД бурнер, они су сада тако јефтине (вероватно не много више од једног адаптера) и много боље решење.
| |||
| |||
| Да они раде у реду, али су само 1 сата, моја је вантец и никада имао проблем.и мржња нешто што се не користе ради фине.јуст бити сигурни да је уређај за ИДЕ САТА хост адаптер, а не обрнуто (добили још боље дворезонантан усмјерни) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Алтернатива псу поуер конектор за сыс Цасе фан | Џејмс Кс | Цасес & Поуер Супплиес | 7 | 18 децембар 2008 19:50 |
| ХДМИ на ДВИ конектор кабловски | Адриан1 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 8 јануар 2008 15:57 |
| 4пин/8пин ЦПУ конектор на мобо | Илија | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 7 јануар 2008 15:52 |
| Како користити Нинтендо ДС, Уи-Фи УСБ конектор | Блацк Магиц | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 1 јануар 2008 09:23 |
| АДСЛ у криву врсту радио порт | уиллыге | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 4 | 29 децембар 2007 08:32 |
| Тхреад Тоолс | |
| |