![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Нещодавно я почав будівництво моєї 2-ий призначений для користувача комп'ютер, і в мене SATA HD Thats не такий питання, який я тільки що помітив My DVD-дисків пальником Вимагає 40-контактного кабелю IDE ... як нормально, але потім я помітив немає 40-контактним IDE роз'єм на моїй материнській платі Що я повинен робити? Ive бачив деякі IDE Адаптери для 40-контактний, але я бачу тільки для жорстких дисків чи будуть вони працювати на DVD горілки? або щось інше, будь ласка, дайте мені знати, що ви думаєте? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я думаю, кажуть нам, що модель материнської плати буде гарним початком.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо є безумовно не сокет IDE на плат, Dont возитися з адаптерами на новий побудувати ... Просто беріть SATA DVD Burner, вони такі дешеві зараз (можливо, не набагато більше, ніж адаптер) і набагато краще рішення.
| |||
| |||
| Так, вони прекрасно працюють, але тільки 1 SATA, моє Vantec і ніколи не мав ненависті problem.i не використовує те, що працює fine.just бути впевнені, що це IDE пристроїв SATA адаптера, а не навпаки (ще краще отримати BI спрямованого) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Альтернатива БП роз'єму живлення для вентиляторів Sys справу | Джеймс X | Справа & блоки живлення | 7 | 18 грудня 2008 19:50 |
| HDMI до DVI Cable Connector | Adrian1 | Графічні карти & Монітори | 3 | 8 січня 2008 15:57 |
| 4pin/8pin роз'єму процесора на Mobo | Ілля | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 7 січня 2008 15:52 |
| Як використовувати Nintendo DS Wi-Fi USB Connector | Чорна магія | PC & консоль Gaming | 2 | 1 січня 2008 09:23 |
| Adsl до бездротових неправильний тип роз'єму | willyge | Мережа, Модеми & VoIP | 4 | 29 грудня 2007 08:32 |
| Різьба Інструменти | |
| |