![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj, já mám můj nový procesor (Celeron Northwood 2.3GHZ SKT 478) 1 měsícem, ale když jsem byla moje čištění HSF včera jsem si uvědomil mé cpu nemá žádné tepelné pasty, ale tam byl nějaký starý pasty na mém HSF. Já chci jen vědět, jestli jejich bezpečné provozovat CPU s termální pasta? jsem běžet cpu zátěžový test za 12 hodin je provedeno pokuty (OverClocked na 3.2GHZ) na 65C? Ale když jsem měl můj starý Pentium 4 (Willamete 1.7GHZ CPU SKT478) to bylo asi 40c na plné zatížení. I'm znepokojující, že jsem poškozuje mé cpu. A tepelnou vložte poskytnout lepší výkon na můj procesor? Pokud ano budu trochu termální pasta
. Jakékoli Odpovědi se oceňuje
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jo je to v pohodě, tak dlouho, jak dobrý kontakt se provádí CPU a není přehřátí.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Já bych doporučit termální pastu. V podstatě mezi CPU a vaše chladiče se drobné vzduchové bubliny. Ovzduší je hrozné převést na teplo. Tepelné pasty je však veliký, že při převodu. Bude-li to správně vyplnit tyto vzduchové bubliny a umožňují lepší předávání tepla, je-li použita nesprávně, že se bude bránit mědi je (lepší vodič tepla) výkon.
Pokud nechcete utratit moc peněz, jít za Tuniq TX-2, jinak jdi na chlazení Arctic MX-2. Prvním z nich je lepší než Artic Silver 5 (stará norma), kdy běží na zatížení (kravatu volnoběhu) a druhý je lepší volnoběhu a zatížení. Ty by měly být schopny pokles teploty o několik stupňů. Typicky spínání od standardní nesmysly tak si nalepit zásoby na řádnou tepelnou vložte dává tři až čtyři stupně, takže se žádný z některých by mohla strčit ho více. Můj systém: Toshiba Satelite A200-28p
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ovšem, stejně jako bylo uvedeno výše, s těmi, temps, jak se zdá v pořádku, nejsou nejlepší teplot, ale i pro OC, že je to docela dobrý, s tepelnou vložte i když by mohlo přinést temps pod kolem 60C, a ty jsou pokuty za temps CPU, že není škodlivá, že ty, které nejvíce CPU to jít do 70C + před případným škodám začalo.
|
|||
|
|||
|
Thx za všechny vaše odpovědi
Jsem teď trochu tepelnou vložte brzy poté Omlouváme se za pozdní odpověď i když jsem neměl moc volného času v poslední
|
|
|
|||
|
|||
|
Zní to dobře
rád, že jsme mohli pomoci.
|
|
|
|||
|
|||
|
Jo poslouchat Thingie2, on mi pomohl srazit o několik stupňů z mého CPU.
Chladiče také přichází se něco o tom, že je důvod, proč jste si všimli, není příliš vysoká temps dosud. Pokud se vám Artic Silver 7, pak v tomto tutoriálu se ji. Já bych si zcela neuspořádaný, pokud jsem si tuto. Takže ujistěte se, že jste si ho přečetli. <Broken Link> |
|
|
|||
|
|||
|
No, jsem jenom jednotný Core, ale tak jsem muset čistit o staré termální pasta z mého HSF, jsem dostat některé Antec Thermal Grease, Jsou to dost dobré? Ale v podstatě jsem ho potřebovat všechny kolem mého CPU v pořádku?
|
|
|
|||
|
|||
|
Citace:
Ne nemusíte ji všude kolem. Přečtěte si PDF. Má ilustrační foto. Já jen dát tenkou linii Artic Silver 7. Do vyhledávání na Google, zda existuje aplikace pro manuální tu plánujete dostat. Vyplatí se hassel. Věřte mi, nechcete, aby příliš pasta, protože to může být tak špatné, jako nemá žádné vložit. |
|
|
|||
|
|||
|
Omlouváme termální pasta se nazývá Artic SILVER 5 (nikoliv 7)
|