μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Δεν θερμική πάστα = Safe;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 2 Νοέμβρη 2008, 14:59
Μέλος Ομάδα

Γεια σου, έχω το νέο μου CPU (Celeron Northwood 2.3GHZ SKT 478) 1 μήνα πριν, αλλά όταν ήμουν καθαρισμού HSF μου χθες το βράδυ συνειδητοποίησα cpu μου δεν είχε θερμική πάστα αλλά υπήρχε ένα είδος παλιά πάστα μου HSF. Θέλω απλώς να γνωρίζουν αν είναι ασφαλή για την εκτέλεση ενός CPU που δεν θερμική πάστα; Έχω τρέχει cpu έλεγχο επί 12 ώρες θα εκτελούνται προστίμου (OverClocked να 3.2GHZ) σε 65C; Αλλά όταν είχα παλιό μου Pentium 4 (Willamete 1.7GHZ CPU SKT478) ήταν περίπου 40C σε πλήρες φορτίο. Είμαι ανησυχητικό το γεγονός ότι είμαι επιζήμια μου cpu. Και θα δώσει τη θερμική πάστα για την καλύτερη απόδοση της CPU μου; Αν ναι, θα είμαι σε κάποια θερμική πάστα . Οι απαντήσεις θα πρέπει να εκτιμά το
Old 2 Νοέμ 2008, 15:01
Διαχειριστής Ομάδα

Ναι, είναι ωραία, όσο καλή επαφή, γίνεται και η CPU δεν είναι η υπερθέρμανση.

Είναι ακριβώς εκεί για τη διεξαγωγή της θερμότητας από το CPU για να heatsink.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2 Νοέμβρη 2008, 20:10
MJM
Ομάδα Δωρητών

Είχα συστήσει θερμική πάστα. Ουσιαστικά μεταξύ σας και σας CPU heatsink θα υπάρχει μικρή φυσαλίδες αέρα. Air είναι απαίσιο στη μεταφορά θερμότητας. Η θερμική πάστα όμως είναι μεγάλη σε αυτή τη μεταφορά. Αν εφαρμοστεί σωστά, θα συμπληρώσει αυτές τις φυσαλίδες αέρα και να επιτρέψει την καλύτερη μεταφορά της θερμότητας, αν εφαρμοστεί εσφαλμένα ότι θα εμποδίσει την χαλκού της (καλύτερη αγωγός θερμότητας) επιδόσεις.

Εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά μετρητά, πηγαίνετε για Tuniq TX-2, αλλιώς πάμε για Αρκτική Cooling MX-2. Η πρώτη είναι καλύτερη από ARTIC Silver 5 (παλαιό πρότυπο) όταν λειτουργούν με φορτίο (ισοπαλία ρελαντί) και το δεύτερο είναι καλύτερη κατάσταση αδράνειας και φορτίο.
Θα πρέπει να είναι σε θέση να πτώση της θερμοκρασίας από λίγες μοίρες. Συνήθως η μετάβαση από το πρότυπο σκουπίδια πράγματα επιμένουν, για τα αποθέματα σε κατάλληλη θερμική πάστα δίνει τρεις με τέσσερις βαθμούς, οπότε δεν πρόκειται για κάποια από μπορούσαν σκουντώ περισσότερο.

Το σύστημά μου: Toshiba Satellite A200-28ιζ

Processor (s):
Intel Core 2 Duo T8100
Motherboard:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
Μνήμες:
1024 + 2048MB DDR2 667
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI HD 2600 XT
Κάρτα Ήχου:
Toshiba Bass Ενισχυμένη Sound System
Hard Drive (s):
200GB 5400RPM
Optical Drive (s):
DVD Super Multi
Υπόθεση / PSU:
Σειρά Satellite A200
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (ες):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operating System (s):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 3 Νοεμβρίου, 2008, 10:07
Ομάδα Δωρητών

Yea, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, με τις temps, φαίνεται πρόστιμο, δεν είναι οι καλύτερες θερμοκρασίες, αλλά για το οργανωμένο έγκλημα είναι πολύ καλή, με θερμική πάστα όμως, θα μπορούσε να φέρει τα παρακάτω σχετικά με temps 60γ, καθώς και οι temps είναι εντάξει για ότι η CPU, δεν βλάπτει αυτό, οι πλέον CPU πάμε να 70C + πριν από οποιαδήποτε ζημιά έχει ήδη αρχίσει.

Το σύστημά μου: Πρώτο OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Motherboard:
Gigabyte GA-σ. 35-DS3L
Μνήμες:
2x1GB OCZ PC2-9200 θεριστική CL5
Κάρτα γραφικών (ες):
Gainward ATI 3850
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους
Hard Drive (s):
7200,7 Seagate Barracuda 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Υπόθεση / PSU:
Corsair VX450
Ψύξη:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
επί του πλοίου / δήθεν 10Meg παρθένο καλώδιο
Monitor (ες):
ViewSonic Vx922? ViewSonic VE702m
Operating System (s):
XP Home
Old 4 Νοεμβρίου 2008, 15:31
Μέλος Ομάδα

Thx για όλες τις απαντήσεις σας Θα είμαι σε κάποια στιγμή, στη συνέχεια θερμική πάστα Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση όμως, έχω δεν είχε πολύ ελεύθερο χρόνο τελευταία
Old 4 Νοεμβρίου 2008, 15:34
Ομάδα Δωρητών

Ωραία Χάρηκα που θα μπορούσε να βοηθήσει.
Old 5 Νοεμβρίου 2008, 13:48
Μέλος Ομάδα

Ναι για να ακούσετε Thingie2, που με βοήθησε να χτυπήσει σε λίγες μοίρες εκτός της CPU μου.
Η heatsink έρχεται επίσης με κάποια πράγματα για αυτό, ότι ο λόγος για τον οποίο δεν έχετε παρατηρήσει πολύ υψηλά temps ακόμα.
Εάν έχετε την ARTIC Silver 7, στη συνέχεια, ακολουθήστε αυτό το tutorial για την εφαρμογή της. Θα έχουμε τελείως θάλασσα την αίτηση, εάν δεν διαβάσει αυτό. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει.

<Broken Link>
Old 5ο Νοέμβριος 2008, 14:05
Μέλος Ομάδα

Λοιπόν, έχω μόνο έχεις έναν ενιαίο Core, όμως, λοιπόν, πρέπει να καθαρίζονται από τις παλιές θερμικές επικολλήστε off HSF μου, είμαι δρομολόγηση ορισμένων Antec θερμικής λίπος, Είναι αρκετά καλό; Αλλά ουσιαστικά, εγώ θα πρέπει όλα γύρω μου CPU δικαίωμα;
Old 5 Νοεμβρίου 2008, 14:16
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας anthonyla65 View Post
Λοιπόν, έχω μόνο έχεις έναν ενιαίο Core, όμως, λοιπόν, πρέπει να καθαρίζονται από τις παλιές θερμικές επικολλήστε off HSF μου, είμαι δρομολόγηση ορισμένων Antec θερμικής λίπος, Είναι αρκετά καλό; Αλλά ουσιαστικά, εγώ θα πρέπει όλα γύρω μου CPU δικαίωμα;

Δεν σας δεν χρειάζεται να το θέσω σε όλη την περίμετρο.
Διαβάστε το PDF. Έχει μια εικόνα εικόνα.
Θα θέσω μια λεπτή γραμμή ARTIC Silver 7.

Κάντε αναζήτηση στο Google για να δείτε αν υπάρχει ένα εγχειρίδιο για την εφαρμογή ενός σας για να σχεδιάζετε. Αξίζει να το HASSEL.
Πίστεψέ με, δεν θέλετε να επικολλήσετε πάρα πολύ γιατί αυτό μπορεί να είναι τόσο κακό που δεν έχουν καμία πάστα.
Old 5 Νοεμβρίου 2008, 14:40
Μέλος Ομάδα

Συγγνώμη τη θερμική πάστα ονομάζεται ARTIC SILVER 5 (δεν 7)
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.