![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, έχω το νέο μου CPU (Celeron Northwood 2.3GHZ SKT 478) 1 μήνα πριν, αλλά όταν ήμουν καθαρισμού HSF μου χθες το βράδυ συνειδητοποίησα cpu μου δεν είχε θερμική πάστα αλλά υπήρχε ένα είδος παλιά πάστα μου HSF. Θέλω απλώς να γνωρίζουν αν είναι ασφαλή για την εκτέλεση ενός CPU που δεν θερμική πάστα; Έχω τρέχει cpu έλεγχο επί 12 ώρες θα εκτελούνται προστίμου (OverClocked να 3.2GHZ) σε 65C; Αλλά όταν είχα παλιό μου Pentium 4 (Willamete 1.7GHZ CPU SKT478) ήταν περίπου 40C σε πλήρες φορτίο. Είμαι ανησυχητικό το γεγονός ότι είμαι επιζήμια μου cpu. Και θα δώσει τη θερμική πάστα για την καλύτερη απόδοση της CPU μου; Αν ναι, θα είμαι σε κάποια θερμική πάστα . Οι απαντήσεις θα πρέπει να εκτιμά το |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, είναι ωραία, όσο καλή επαφή, γίνεται και η CPU δεν είναι η υπερθέρμανση.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είχα συστήσει θερμική πάστα. Ουσιαστικά μεταξύ σας και σας CPU heatsink θα υπάρχει μικρή φυσαλίδες αέρα. Air είναι απαίσιο στη μεταφορά θερμότητας. Η θερμική πάστα όμως είναι μεγάλη σε αυτή τη μεταφορά. Αν εφαρμοστεί σωστά, θα συμπληρώσει αυτές τις φυσαλίδες αέρα και να επιτρέψει την καλύτερη μεταφορά της θερμότητας, αν εφαρμοστεί εσφαλμένα ότι θα εμποδίσει την χαλκού της (καλύτερη αγωγός θερμότητας) επιδόσεις.
Εάν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά μετρητά, πηγαίνετε για Tuniq TX-2, αλλιώς πάμε για Αρκτική Cooling MX-2. Η πρώτη είναι καλύτερη από ARTIC Silver 5 (παλαιό πρότυπο) όταν λειτουργούν με φορτίο (ισοπαλία ρελαντί) και το δεύτερο είναι καλύτερη κατάσταση αδράνειας και φορτίο. Θα πρέπει να είναι σε θέση να πτώση της θερμοκρασίας από λίγες μοίρες. Συνήθως η μετάβαση από το πρότυπο σκουπίδια πράγματα επιμένουν, για τα αποθέματα σε κατάλληλη θερμική πάστα δίνει τρεις με τέσσερις βαθμούς, οπότε δεν πρόκειται για κάποια από μπορούσαν σκουντώ περισσότερο. Το σύστημά μου: Toshiba Satellite A200-28ιζ
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yea, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, με τις temps, φαίνεται πρόστιμο, δεν είναι οι καλύτερες θερμοκρασίες, αλλά για το οργανωμένο έγκλημα είναι πολύ καλή, με θερμική πάστα όμως, θα μπορούσε να φέρει τα παρακάτω σχετικά με temps 60γ, καθώς και οι temps είναι εντάξει για ότι η CPU, δεν βλάπτει αυτό, οι πλέον CPU πάμε να 70C + πριν από οποιαδήποτε ζημιά έχει ήδη αρχίσει.
| |||
| |||
| Thx για όλες τις απαντήσεις σας Θα είμαι σε κάποια στιγμή, στη συνέχεια θερμική πάστα Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση όμως, έχω δεν είχε πολύ ελεύθερο χρόνο τελευταία |
|
| |||
| |||
| Ωραία Χάρηκα που θα μπορούσε να βοηθήσει. |
|
| |||
| |||
| Ναι για να ακούσετε Thingie2, που με βοήθησε να χτυπήσει σε λίγες μοίρες εκτός της CPU μου. Η heatsink έρχεται επίσης με κάποια πράγματα για αυτό, ότι ο λόγος για τον οποίο δεν έχετε παρατηρήσει πολύ υψηλά temps ακόμα. Εάν έχετε την ARTIC Silver 7, στη συνέχεια, ακολουθήστε αυτό το tutorial για την εφαρμογή της. Θα έχουμε τελείως θάλασσα την αίτηση, εάν δεν διαβάσει αυτό. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει. <Broken Link> |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, έχω μόνο έχεις έναν ενιαίο Core, όμως, λοιπόν, πρέπει να καθαρίζονται από τις παλιές θερμικές επικολλήστε off HSF μου, είμαι δρομολόγηση ορισμένων Antec θερμικής λίπος, Είναι αρκετά καλό; Αλλά ουσιαστικά, εγώ θα πρέπει όλα γύρω μου CPU δικαίωμα; |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Δεν σας δεν χρειάζεται να το θέσω σε όλη την περίμετρο. Διαβάστε το PDF. Έχει μια εικόνα εικόνα. Θα θέσω μια λεπτή γραμμή ARTIC Silver 7. Κάντε αναζήτηση στο Google για να δείτε αν υπάρχει ένα εγχειρίδιο για την εφαρμογή ενός σας για να σχεδιάζετε. Αξίζει να το HASSEL. Πίστεψέ με, δεν θέλετε να επικολλήσετε πάρα πολύ γιατί αυτό μπορεί να είναι τόσο κακό που δεν έχουν καμία πάστα. |
|
| |||
| |||
| Συγγνώμη τη θερμική πάστα ονομάζεται ARTIC SILVER 5 (δεν 7) |