manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

Ne termalna pasta = Safe?

Reply

Thread Tools
Old 2. studenoga 2008, 14:59
Member Group

Hello there, Ive 'je dobio moj novi CPU (Northwood Celeron 2.3GHZ SKT 478) 1 month ago ali dok sam bio čišćenje moj HSF sinoć sam shvatila moje CPU nije imao termalna pasta ali nije bilo nekih starih zalijepiti na moj HSF. JA pravedan ištanje to znati ako je njegov sef pokrenuti CPU bez termalne paste? sam pokrenuti CPU stres test za 12 sati izvršena je u redu (OverClocked do 3.2GHZ) na 65C? Ali kada sam imao moj stari Pentium 4 (Willamete 1.7GHZ CPU SKT478) je bila oko 40C na potpuno opterećenje. I'm zabrinjavajuchim da sam narušavaju moj CPU. I termalna pasta će dati bolje performanse u moje CPU? Ako je tako ja ću dobiti neki termalna pasta . Svejedno Odgovori će cijeni
Old 2. studeni 2008, 15:01
Administrator Group

Da to je u redu, na taj način čeznuti kao dobar kontakt je napravio i CPU nije pregrijavanja.

To je samo ondje provesti toplotu sa procesora na heatsink.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 2. studenoga 2008, 20:10
MJM
Donatorska Grupa

Preporučio bih termalna pasta. Uglavnom između CPU i vaše heatsink bit će sićušnih mjehurića zraka. Air je strašno kod prijenosa topline. Termalna pasta ipak je super na preseljavanjem ga. Ako je pravilno primijenjeno će popuniti ove mjehurića zraka i omogućiti bolji prijenos topline je, ako je nepravilno primijenjen će ometati bakrena's (bolji provodnik topline) izvedbu.

Ako ne želite potrošiti puno novca, idi za Tuniq TX-2, idite na neki drugi način za Arctic Cooling MX-2. Prvi je bolji od arktički Silver 5 (stari standard) kada se izvoditi na load (kravata miruje), a drugi je bolji miruje i opterećenje.
Trebali biste biti u mogućnosti da ispustite temperatura od nekoliko stupnjeva. Tipično prospojni od standardnog smećem stvari oni držati na zalihe na pravilan termalna pasta daje tri do četiri stupnja, tako da nitko ne ide od nekih mogao gurkati ga više.

My System: Toshiba Satellite A200-28P

Procesor (i):
Intel Core 2 Duo T8100
Matične ploče:
Mobile Intel PM965 Express chipset
RAM memorija:
1024 + 2048MB DDR2 667
Grafička kartica (e):
ATI HD 2600 XT
Sound Card:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Tvrdi disk (i):
200GB 5400RPM
Optički pogon (e):
DVD-Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 serija
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (e):
15.4 "1280 x800 Toshiba TruBrite
Operacijski sustav (e):
Windows Vidik SP1 / Fedora i386
Old 3. studeni 2008, 10:07
Donatorska Grupa

Da, kao što je navedeno gore, s tim temps, čini se u redu, oni nisu najbolji temperaturama, ali za to OC je prilično dobro, iako s termalnom tijesto, to bi moglo dovesti temps dolje oko 60C, a oni su u redu za temps da CPU nije štetan to, one najviše CPU's Idi na 70C + prije štetu je počeo.

My System: Prvo OC

Procesor (i):
Intel E2180@2.85
Matične ploče:
Gigabajt GA-P35-DS3L
RAM memorija:
2x1GB OCZ PC2-9200 žetelac CL5
Grafička kartica (e):
Gainward ATI 3850
Sound Card:
na brodu
Tvrdi disk (i):
7200,7 SEAGATE BARRACUDA 120GB
Optički pogon (e):
Hitachi DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Gusar VX450
Hlađenje:
AC Pro freezer7, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
na brodu / navodno 10Meg djevičansko kabel
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacijski sustav (e):
XP Home
Old 4. studenog 2008, 15:31
Member Group

Thx za sve vaše odgovore Im 'gonna get neke termalne paste ubrzo potom ispričavam se na kasnom odgovoru iako sam nije imao puno slobodnog vremena u zadnje vrijeme
Old 4. studenog 2008, 15:34
Donatorska Grupa

Zvuči dobro drago mi mogli pomoći.
Old 5. studenog 2008, 13:48
Member Group

Da biste poslušali Thingie2, on mi je pomogao kucam nekoliko stupnjeva van moje CPU.
The heatsink također dolazi s neke stvari na njemu, to je zato što niste primjetili previsok temps yet.
Ako ste dobili arktički Silver 7, slijedite ove upute da se prijavite ga. Htjela sam totalno messed up aplikacije ako nisam pročitao ovo. Pa provjerite jeste li pročitali.

<Broken Link>
Old 5. studeni 2008, 14:05
Member Group

Pa, samo sam dobio Single Core, Ali, tako mi je potrebno očistiti od stare termalne paste off moj HSF, Im 'uzimajući neki Antec Thermal Grease, Jesu li dovoljno dobar? Ali, u osnovi, sam će vam se sve to oko moje CPU pravo?
Old 5. studenog 2008, 14:16
Member Group

Quote:
Originally Posted by anthonyla65 View Post
Pa, samo sam dobio Single Core, Ali, tako mi je potrebno očistiti od stare termalne paste off moj HSF, Im 'uzimajući neki Antec Thermal Grease, Jesu li dovoljno dobar? Ali, u osnovi, sam će vam se sve to oko moje CPU pravo?

No ne morate da ga svima okolo.
Pročitajte PDF. Ima sliku ilustracija.
Ja samo stavi tanka linija arktički Silver 7.

Da li je Google pretraživanje kako biste vidjeli da li je primjena priručnik za one koju su planiranje o dolasku. To vrijedi za hassel.
Vjerujte mi, ne želite staviti previše paste, jer to može biti tako loš kao što nije bilo koji zalijepiti.
Old 5. studenog 2008, 14:40
Member Group

Žao nam je termalna pasta se zove arktički SILVER 5 (ne 7)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.