![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hello there, Ive 'je dobio moj novi CPU (Northwood Celeron 2.3GHZ SKT 478) 1 month ago ali dok sam bio čišćenje moj HSF sinoć sam shvatila moje CPU nije imao termalna pasta ali nije bilo nekih starih zalijepiti na moj HSF. JA pravedan ištanje to znati ako je njegov sef pokrenuti CPU bez termalne paste? sam pokrenuti CPU stres test za 12 sati izvršena je u redu (OverClocked do 3.2GHZ) na 65C? Ali kada sam imao moj stari Pentium 4 (Willamete 1.7GHZ CPU SKT478) je bila oko 40C na potpuno opterećenje. I'm zabrinjavajuchim da sam narušavaju moj CPU. I termalna pasta će dati bolje performanse u moje CPU? Ako je tako ja ću dobiti neki termalna pasta . Svejedno Odgovori će cijeni |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da to je u redu, na taj način čeznuti kao dobar kontakt je napravio i CPU nije pregrijavanja.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Preporučio bih termalna pasta. Uglavnom između CPU i vaše heatsink bit će sićušnih mjehurića zraka. Air je strašno kod prijenosa topline. Termalna pasta ipak je super na preseljavanjem ga. Ako je pravilno primijenjeno će popuniti ove mjehurića zraka i omogućiti bolji prijenos topline je, ako je nepravilno primijenjen će ometati bakrena's (bolji provodnik topline) izvedbu.
Ako ne želite potrošiti puno novca, idi za Tuniq TX-2, idite na neki drugi način za Arctic Cooling MX-2. Prvi je bolji od arktički Silver 5 (stari standard) kada se izvoditi na load (kravata miruje), a drugi je bolji miruje i opterećenje. Trebali biste biti u mogućnosti da ispustite temperatura od nekoliko stupnjeva. Tipično prospojni od standardnog smećem stvari oni držati na zalihe na pravilan termalna pasta daje tri do četiri stupnja, tako da nitko ne ide od nekih mogao gurkati ga više. My System: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, kao što je navedeno gore, s tim temps, čini se u redu, oni nisu najbolji temperaturama, ali za to OC je prilično dobro, iako s termalnom tijesto, to bi moglo dovesti temps dolje oko 60C, a oni su u redu za temps da CPU nije štetan to, one najviše CPU's Idi na 70C + prije štetu je počeo.
| |||
| |||
| Thx za sve vaše odgovore Im 'gonna get neke termalne paste ubrzo potom ispričavam se na kasnom odgovoru iako sam nije imao puno slobodnog vremena u zadnje vrijeme |
|
| |||
| |||
| Zvuči dobro drago mi mogli pomoći. |
|
| |||
| |||
| Da biste poslušali Thingie2, on mi je pomogao kucam nekoliko stupnjeva van moje CPU. The heatsink također dolazi s neke stvari na njemu, to je zato što niste primjetili previsok temps yet. Ako ste dobili arktički Silver 7, slijedite ove upute da se prijavite ga. Htjela sam totalno messed up aplikacije ako nisam pročitao ovo. Pa provjerite jeste li pročitali. <Broken Link> |
|
| |||
| |||
| Pa, samo sam dobio Single Core, Ali, tako mi je potrebno očistiti od stare termalne paste off moj HSF, Im 'uzimajući neki Antec Thermal Grease, Jesu li dovoljno dobar? Ali, u osnovi, sam će vam se sve to oko moje CPU pravo? |
|
| |||
| |||
| Quote:
No ne morate da ga svima okolo. Pročitajte PDF. Ima sliku ilustracija. Ja samo stavi tanka linija arktički Silver 7. Da li je Google pretraživanje kako biste vidjeli da li je primjena priručnik za one koju su planiranje o dolasku. To vrijedi za hassel. Vjerujte mi, ne želite staviti previše paste, jer to može biti tako loš kao što nije bilo koji zalijepiti. |
|
| |||
| |||
| Žao nam je termalna pasta se zove arktički SILVER 5 (ne 7) |