kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Nem termikus paste = Biztos?

Reply

Téma eszközök
Old November 2, 2008, 14:59
Csoport tagja

Hello, itt van az új CPU (Celeron Northwood 2.3GHZ SKT 478) 1 hónappal ezelőtt, de amikor én takarítás HSF tegnap este rájöttem én cpu nem termikus massza, de nem volt valami régi pasztát én HSF. Csak azt szeretném tudni, hogy biztonságos működtetéséhez CPU nem termikus paszta? Már fut cpu stresszteszt 12 órán keresztül, hogy jól teljesített (OverClocked a 3.2GHz) a 65C? De amikor már a régi Pentium 4 (Willamete 1.7GHZ CPU SKT478) volt kb 40c a teljes terhelést. Én aggasztó, hogy én vagyok én káros CPU. És a termikus paszta jobb teljesítmény az én CPU? Ha így egy kis termikus paszta . Esetleges válaszait lesz Méltányolja
Old November 2 2008, 15:01
Administrator Group

Persze semmi baj, amíg jól van, és a CPU nem túlmelegedés.

Ez csak ott, hogy a hőt a CPU hűtőborda.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old November 2, 2008, 20:10
MJM
Donor Group

Szeretnék ajánlani thermal paste. Alapvetően között a CPU és a hűtőborda lesz apró buborékok. Levegőben történő átszállítása iszonyú meleg. A gyógyfürdő paszta azonban nagy az átadó azt. Ha helyesen alkalmazzák majd töltse ki az e buborékok, és lehetővé teszi a hatékonyabb átadása a hőt, ha helytelenül alkalmazta ez akadályozza a réz (a jobb hővezető) teljesítmény.

Ha nem szeretné eltölteni sok készpénzt, menni Tuniq TX-2, egyébként menni Arctic Cooling MX-2. Az első jobb, mint az Artic Silver 5 (régi szabvány), ha futtatni terheléssel (tie idle), a második jobb alapjárati és terhelés.
Meg kell tenni, hogy ejtsék a hőmérsékletet néhány fokkal. Általában kapcsoló a standard garbage dolgok ezek kibír a készletek megfelelő hőmérsékleti paste ad három-négy fokos, így egyik sem megy a néhány lehetne meglökés nagyobb.

My System: Toshiba Satellite A200-28P

Processzor (ok):
Intel Core 2 Duo T8100
Alaplap:
Mobile Intel PM965 Express lapkakészlet
RAM memória:
1024 + 2048MB DDR2 667
Grafikus kártya (k):
ATI HD 2600 XT
Hangkártya:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Merevlemez (ek):
200GB 5400rpm
Optikai meghajtó (k):
DVD Super Multi
Case / tápegység:
Satellite A200 sorozat
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (ok):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Operációs rendszer (ek):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old November 3, 2008, 10:07
Donor Group

Igen, mint már említettük, e temps, úgy tűnik, rendben van, ha nem a legjobb a hőmérséklet, hanem az, hogy a bűnözés, hogy nagyon jó, a termikus paszta is, ez hozza a temps alatt mintegy 60c, és azok temps a bírság hogy a CPU, az nem károsítja, a leginkább CPU's go to 70 ° C + mielőtt bármilyen kárt már megkezdődött.

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old November 4, 2008, 15:31
Csoport tagja

Thx az összes válasz Szerzek egy kis thermal paste majd hamarosan Elnézést a kései válasz azonban már nem volt sok szabad ideje mostanában
Old November 4, 2008, 15:34
Donor Group

Jól hangzik glad tudtunk segíteni.
Old November 5, 2008, 13:48
Csoport tagja

Ja figyelj Thingie2, ő segített nekem Kopogásgátló pár fokkal le az én CPU.
A hűtőborda is érkezett néhány dolog rajta, hogy ez miért nem vetted volna észre túl nagy temps még.
Ha az Artic ezüst 7, majd kövesse a bemutató, hogy alkalmazzák. Azt már teljesen hírnök el a kérelmet, ha nem olvassa el ezt. Ügyeljen arra, hogy elolvassa azt.

<Broken Link>
Old November 5 2008, 14:05
Csoport tagja

Nos, én már csak van egy egységes Core, De, így van szükség, hogy tiszta a régi, paszta le a HSF Én kapok valami Antec Thermal Grease, ezek elég jó? De alapvetően én lesz szüksége, hogy minden tájáról én CPU van?
Old November 5, 2008, 14:16
Csoport tagja

Idézet:
Originally Posted by anthonyla65 View Post
Nos, én már csak van egy egységes Core, De, így van szükség, hogy tiszta a régi, paszta le a HSF Én kapok valami Antec Thermal Grease, ezek elég jó? De alapvetően én lesz szüksége, hogy minden tájáról én CPU van?

No akkor nem kell, hogy minden kb.
Olvassa el a PDF. Ez a kép illusztrálja.
Csak hogy egy vékony Artic ezüst 7.

Nem a Google kereső, hogy ha van egy alkalmazás kézikönyvet az Ön tervezi kapok. Ez megéri a Hassel.
Hidd el, nem akarod, hogy túl sok pasztát, mert ez is lehet rossz, mint nem olyan paszta.
Old November 5, 2008, 14:40
Csoport tagja

Sajnos a termikus paste hívják Artic EZÜST 5 (nem 7)
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.