![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello, itt van az új CPU (Celeron Northwood 2.3GHZ SKT 478) 1 hónappal ezelőtt, de amikor én takarítás HSF tegnap este rájöttem én cpu nem termikus massza, de nem volt valami régi pasztát én HSF. Csak azt szeretném tudni, hogy biztonságos működtetéséhez CPU nem termikus paszta? Már fut cpu stresszteszt 12 órán keresztül, hogy jól teljesített (OverClocked a 3.2GHz) a 65C? De amikor már a régi Pentium 4 (Willamete 1.7GHZ CPU SKT478) volt kb 40c a teljes terhelést. Én aggasztó, hogy én vagyok én káros CPU. És a termikus paszta jobb teljesítmény az én CPU? Ha így egy kis termikus paszta . Esetleges válaszait lesz Méltányolja |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Persze semmi baj, amíg jól van, és a CPU nem túlmelegedés.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szeretnék ajánlani thermal paste. Alapvetően között a CPU és a hűtőborda lesz apró buborékok. Levegőben történő átszállítása iszonyú meleg. A gyógyfürdő paszta azonban nagy az átadó azt. Ha helyesen alkalmazzák majd töltse ki az e buborékok, és lehetővé teszi a hatékonyabb átadása a hőt, ha helytelenül alkalmazta ez akadályozza a réz (a jobb hővezető) teljesítmény.
Ha nem szeretné eltölteni sok készpénzt, menni Tuniq TX-2, egyébként menni Arctic Cooling MX-2. Az első jobb, mint az Artic Silver 5 (régi szabvány), ha futtatni terheléssel (tie idle), a második jobb alapjárati és terhelés. Meg kell tenni, hogy ejtsék a hőmérsékletet néhány fokkal. Általában kapcsoló a standard garbage dolgok ezek kibír a készletek megfelelő hőmérsékleti paste ad három-négy fokos, így egyik sem megy a néhány lehetne meglökés nagyobb. My System: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igen, mint már említettük, e temps, úgy tűnik, rendben van, ha nem a legjobb a hőmérséklet, hanem az, hogy a bűnözés, hogy nagyon jó, a termikus paszta is, ez hozza a temps alatt mintegy 60c, és azok temps a bírság hogy a CPU, az nem károsítja, a leginkább CPU's go to 70 ° C + mielőtt bármilyen kárt már megkezdődött.
| |||
| |||
| Thx az összes válasz Szerzek egy kis thermal paste majd hamarosan Elnézést a kései válasz azonban már nem volt sok szabad ideje mostanában |
|
| |||
| |||
| Jól hangzik glad tudtunk segíteni. |
|
| |||
| |||
| Ja figyelj Thingie2, ő segített nekem Kopogásgátló pár fokkal le az én CPU. A hűtőborda is érkezett néhány dolog rajta, hogy ez miért nem vetted volna észre túl nagy temps még. Ha az Artic ezüst 7, majd kövesse a bemutató, hogy alkalmazzák. Azt már teljesen hírnök el a kérelmet, ha nem olvassa el ezt. Ügyeljen arra, hogy elolvassa azt. <Broken Link> |
|
| |||
| |||
| Nos, én már csak van egy egységes Core, De, így van szükség, hogy tiszta a régi, paszta le a HSF Én kapok valami Antec Thermal Grease, ezek elég jó? De alapvetően én lesz szüksége, hogy minden tájáról én CPU van? |
|
| |||
| |||
| Idézet:
No akkor nem kell, hogy minden kb. Olvassa el a PDF. Ez a kép illusztrálja. Csak hogy egy vékony Artic ezüst 7. Nem a Google kereső, hogy ha van egy alkalmazás kézikönyvet az Ön tervezi kapok. Ez megéri a Hassel. Hidd el, nem akarod, hogy túl sok pasztát, mert ez is lehet rossz, mint nem olyan paszta. |
|
| |||
| |||
| Sajnos a termikus paste hívják Artic EZÜST 5 (nem 7) |