![]() |
|
| |||
| |||
| הלו שם, אני כבר יש לי חדשות CPU (Celeron Northwood 2.3GHZ SKT 478) 1, אך לפני שנה כשהייתי ניקוי אזור HSF אמש אני realised CPU שלי לא היתה תרמית להדביק אבל היה איזה ישן להדביק על אזור HSF. אני רק רוצה לדעת אם את בטוחה להפעיל CPU ללא תרמית להדביק? אני שביצענו CPU להדגיש מבחן 12 שעות זה בסדר ביצעו (OverClocked עד 3.2GHZ) ב-65C? אבל כאשר היו לי הישן פנטיום 4 (Willamete 1.7GHZ CPU SKT478) זה היה בערך ב 40C מלאה לטעון. אני לדאוג שאני להזיק CPU שלי. ויהיה תרמית להדביק לתת ביצועים טובים יותר מעבד שלי? אם כך אני הולך לקבל קצת משחה תרמית . כל תגובות יהיה appreciates |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, זה בסדר, כל עוד הוא פנה להיות טוב עשה את CPU אינו overheating.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הייתי ממליץ להדביק תרמית. בעיקרון בין CPU heatsink שלך יהיו זעירים בועות אוויר. האוויר הוא נורא בשעה העברת החום. תרמית של הדבק עם זאת הוא מעביר את זה מצוין בבית. אם זה מיושם כהלכה ימלא אלה בועות אוויר טוב יותר ולאפשר העברה של חום, אם מוחל באופן שגוי, היא למנוע את של נחושת (מוליך חום טוב יותר) את הביצועים.
אם אתה לא רוצה להוציא הרבה מזומנים, לכו על Tuniq TX-2, אחרת לכו על הארקטי Cooling MX-2. הראשון הוא יותר טוב Artic Silver 5 (הישן רגילה) כאשר תוצג לטעון (לקשור לפהות) והשני הוא טוב יותר ו לפהות לטעון. אתה אמור להיות מסוגל להחזיר את הטמפרטורה של כמה מעלות. בדרך כלל מעבר של אשפה רגילה מקל על דברים שהם תקינים תרמית במניות כדי להדביק נותן שלוש עד ארבע מעלות, ולכן אף אחד מ הולך לחלק זה עלול להסב תשומת לב לפרטים. המערכת שלי: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כן, כמו לעיל, עם אותן temps, נראה בסדר, הם לא הטובים ביותר טמפרטורות, אבל בשביל זה OC זה די טוב, עם משחה תרמית אם כי, זה יכול להביא את temps להלן לגבי 60C, ואלו הן בסדר עבור temps מעבד זה, זה לא לפגוע בו, אלה הכי CPU נלך עד 70C + לפני כל נזק החלה.
| |||
| |||
| Thx על כל תגובות אני הולך לקבל קצת חום להדביק בקרוב אז מצטער על האיחור בתשובה אבל אני כבר לא היה הרבה זמן פנוי לאחרונה |
|
| |||
| |||
| נשמע טוב שמח שאנחנו יכולים לעזור. |
|
| |||
| |||
| כן להקשיב Thingie2, הוא עזר לי דופק של כמה מעלות הנחה של CPU שלי. The heatsink גם מגיעה עם כמה דברים על זה, זה למה אתה לא שם לב temps עדיין גבוה מדי. אם אתה מקבל את Artic כסף 7, ולאחר מכן בצע הדרכה זו כדי להחיל את זה. הייתי כבר לגמרי messed את היישום אם אני לא לקרוא את זה. אז ודא כי אתה קורא את זה. <Broken Link> |
|
| |||
| |||
| ובכן, אני כבר יש רק אחת הליבות, אבל, אז אני צריך לנקות את הישנה של תרמית להדביק ממני את HSF, אני מקבל כמה ANTEC Thermal גריז, האם הם מספיק טובים? אבל בעצם, אני צריך את זה יהיה בכל אזור CPU נכון? |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
לא, אתה לא צריך לשים את זה בכל מקום. קרא את ה-PDF. יש לה התמונה להמחשה. אני רק לשים רזה קו Artic כסף 7. האם חיפוש של Google, כדי לראות אם יש יישום ידני של אחד אתה מקבל על התכנון. זה שווה את hassel. תאמין לי, אתה לא רוצה לשים יותר מדי כי הדבק יכול להיות רע כמו שלא תצטרך כל הדבק. |
|
| |||
| |||
| סליחה על תרמית הדבק נקרא ARTIC SILVER 5 (לא 7) |