mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Nr šilumos pasta = saugūs?

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 2, 2008, 14:59
Narys

Default Nr šilumos pasta = saugūs?

Hello there, I've got my new CPU (Celeron Northwood 2.3GHz SKT 478) 1 mėnuo, bet kai buvau valymo Mano HSF vakar naktį supratau, mano CPU neturėjo šilumos pasta, bet ten buvo kai sena pasta natūra mano HSF. Aš tiesiog noriu žinoti, ar jos saugiai važiuoti be terminio pasta CPU? I've run CPU testavimo nepalankiausiomis sąlygomis 12 valandų jis atliko bauda (Overclocked iki 3.2GHz) esant 65C? Bet kai turėjau savo seną Pentium 4 (Willamete 1.7GHz CPU SKT478) ji buvo apie -40 apie visiškai apkrovai. Man nerimą kelia, kad man kenkia mano CPU. Ir terminio pasta duoti geresnių rezultatų, kad mano CPU? Jei taip I'm gonna get some šilumos pasta . Bet kokie klausimai bus teigiamai
Old Lapkritis 2, 2008, 15:01
Administrator Grupė

If it's fine, kol geras kontaktas, taip pat ir CPU ne perkaitimo.

Tai tik ten atlikti šilumos iš CPU HEATSINK.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Lapkritis 2, 2008, 20:10
MJM
Donorų grupės

Norėčiau rekomenduoti šilumos pasta. Daugiausiai tarp procesoriaus ir jūsų HEATSINK bus smulkūs oro burbuliukai. Oras patekęs į šilumos perdavimo. Terminiai pasta Tačiau yra didelis ne perduoti jį. Jei taikomas teisingai, jis turės užpildyti šiuos oro burbuliukų, ir leidžia geriau perduoti šilumą, jei ji bus taikomos neteisingai trukdo vario's (geresnis šilumos laidininkas) efektyvumą.

Jei nenorite išleisti daug pinigų, eikite į Tuniq TX-2, kitaip eiti Arctic Cooling MX-2. Pirma geriau nei Artic Silver 5 (senas standartas), kai paleisti apkrova (kaklaraištis tuščiąja eiga), ir antra, geriau tuščiosios eigos ir apkrovos.
Jums turėtų galėti atsisakyti temperatūrą keliais laipsniais. Paprastai pereiti nuo standartinių šiukšlių Daiktai jie Stick atsargų tinkamai termiškai pasta yra trys į laipsnių, todėl vyksta nuo nulio iki tam gali Kuksaniec jis daugiau.

Mano sistema: Toshiba Satellite A200-28P

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo T8100
Pagrindinė plokštė:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
RAM atmintis:
1024 + 2048MB DDR2 667
Graphics Card (-ai):
ATI HD 2600 XT
Garso plokštė:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Kietasis diskas (-ai):
200GB 5400rpm
Optical Drive (s):
DVD Super Multi
Case / PSU:
Satellite A200 serija
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Intel 4965AGN
Monitorius (-ai):
15.4 "1.280 X800 Toshiba TruBrite
Operacinė sistema (-os):
Windows Vista SP1 "/ Fedora i386
Old Lapkritis 3, 2008, 10:07
Donorų grupės

Taip, kaip nurodyta pirmiau, šie temps, atrodo gerai, tai nėra geriausia temperatūra, bet, kad OC It's pretty good, šiluminės pasta, nors ji galėtų pareikšti žemiau apie 60C temps, temps tas ir yra baudos kad CPU, tai ne kenkia jai labiausiai procesoriaus pereiti prie 70C + prieš bet kokią žalą, buvo pradėta.

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Lapkritis 4, 2008, 15:31
Narys

Thx už jūsų atsakymus I'm gonna get some šilumos pasta netrukus po to Atsiprašome už pavėluotus atsakymas nors, aš ne turėjo daug laisvo laiko paskutiniu metu
Old Lapkritis 4, 2008, 15:34
Donorų grupės

Skamba gerai džiaugiamės mes galėtume padėti.
Old Lapkritis 5, 2008, 13:48
Narys

Jo klausytis Thingie2, jis padėjo man trankyti į keletą laipsnių prie mano CPU.
HEATSINK taip pat ateina su tam tikra jo, tai kodėl dar nepastebėjau per didelis temps dar stuff.
Jei gaunate Artic Silver 7, atlikite šį Tutorial jį taikyti. Aš būčiau visiškai messed up paraišką, jei aš ne perskaityti. Todėl įsitikinkite, kad jį perskaityti.

<Broken Link>
Old Lapkritis 5, 2008, 14:05
Narys

Na, aš tik turiu Single Core, Bet aš reikia valyti su senosiomis šiluminėmis pasta nuo mano HSF, gaunu kai Antec Thermal Grease, ar jie pakankamai geri? Bet iš esmės, aš jums reikia visame mano CPU teisė?
Old Lapkritis 5, 2008, 14:16
Narys

Citata:
Originally Posted by anthonyla65 View Post
Na, aš tik turiu Single Core, Bet aš reikia valyti su senosiomis šiluminėmis pasta nuo mano HSF, gaunu kai Antec Thermal Grease, ar jie pakankamai geri? Bet iš esmės, aš jums reikia visame mano CPU teisė?

Ne jums nereikia daryti viską atvirkščiai.
Skaityti PDF. Ji nuotrauką iliustracija.
Aš tik įdėti plonos linijos, 7 sidabro Artic.

Ar Google paieškos ir ar yra taikymo vadove vienoje Jūs ketinate gauti. Verta Hassel.
Trust me, you don't norite įdėti per daug pastos, nes tai gali būti taip blogai, kaip ir neturi pasta.
Old Lapkritis 5, 2008, 14:40
Narys

Atsiprašome šilumos pasta vadinama ARTIC Silver 5 (ne 7)
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Thermal Paste - kaip svarbu tai? Davida50000 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 3 6 vasaris 2009 15:05
Help please! Iškirpti ir Įklijuoti neįgaliesiems? darkdude69 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 2 22 rugsėjis 2008 14:44
Terminiai pasta padėti? computeruler CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 17 Balandis 20, 2008 18:22
Thermal Paste sąsiauris CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 1 27 sausis 2008 04:15
Paste Mac calvinj Linux & Alternative OS 1 10 gruodis 2007 20:59
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.