![]() |
|
| |||
| |||
| hello there, I've got savu jauno cpu (Celeron Northwood 2.3GHz SKT 478) 1 mēnesi iepriekš, bet, kad man bija tīrīšanas mana HSF vakar vakarā es sapratu mana cpu nebija siltuma paste, bet bija dažas vecas pastas veida manu HSF. Es tikai vēlos zināt, vai tās var droši darbināt cpu bez siltuma pastu? Esmu palaist cpu stresa testa 12 stundas, tā veic sods (OverClocked to 3.2GHz) at 65C? Bet, kad man bija vecs Pentium 4 (Willamete 1.7GHz CPU SKT478) tas bija ap 40C uz pilnu slodzi. Es esmu uztrauc tas, ka es esmu bojā manu CPU. Un siltuma pasta dod labākus rezultātus manu CPU? Ja tā I'm gonna dabūt siltuma paste . Visiem Atbildes būs augstu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeah it's fine, tik ilgi, cik labs kontakts tiek veikts un CPU nav pārkaršanu.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es gribētu ieteikt siltuma paste. Būtībā starp jūsu CPU un Jūsu Heatsink būs niecīga gaisa burbuļu. Gaisa riebīgs pie nodod siltumu. Siltuma masa tomēr ir lieliski nodošanai. Ja tos piemēro pareizi, tā aizpilda minēto gaisa pūslīšus un ļaus labāk nodot siltumu, ja tos piemēro nepareizi, tas kavē vara's (labāka siltuma diriģents) darbības.
Ja jūs nevēlaties tērēt daudz naudas, iet Tuniq TX-2, citādi iet Arctic Cooling MX-2. Pirmais ir labāks nekā 5 Artic Silver (vecais standarts), kad darbojas uz slodzi (kaklasaiti tukšgaita), un otrais ir labāks idle un slodzes. Jums jāspēj sastādīt temperatūru par pāris grādiem. Parasti pārejot no standarta atkritumu stuff tās pielīmēt krājumu pienācīgu termisku paste minēti trīs uz četri grādi, lai pārejot no neviena dažiem varētu iedunkāt to vairāk. Mana sistēma: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jā, kā minēts iepriekš, ar tām temps, šķiet naudas, tās nav labākais temperatūru, bet ka ar organizēto noziedzību tas ir diezgan labs, ar termālo pastu, lai gan, tā varētu nodrošināt zemākas par 60C temps, un tās temps ir sods par ka CPU, tas nav kaitīgas to, kas ir visvairāk CPU's go to 70C + pirms jebkādu kaitējumu ir sācies.
| |||
| |||
| Thx visiem jūsu atbildes I'm gonna dabūt siltuma pasta drīz pēc tam atvainojos par novēlotu atbildi, lai gan, man nav bijis daudz brīva laika pēdējā laikā |
|
| |||
| |||
| Izklausās labi priecīgs mēs varētu palīdzēt. |
|
| |||
| |||
| Yeah klausīties Thingie2, viņš palīdzēja man knock par dažiem grādiem pie manas CPU. Heatsink nāk arī daži sīkumi par to, tāpēc jums nav pamanījuši pārāk augsts temps vēl. Ja jums Artic Silver 7, tad pēc šī apmācība to piemērot. Es esmu pilnīgi messed up pieteikumu, ja I didn't read this. Tāpēc pārliecinieties, ka jums izlasīt. <Broken Link> |
|
| |||
| |||
| Nu, es esmu tikai got Single Core, Bet, tāpēc man vajag, lai attīrītu no vecajām termiskajām paste no mana HSF, es saņemu kādu Antec Thermal Grease, Vai tie ir pietiekami labs? Bet būtībā, man nāksies to visu man ap CPU tiesības? |
|
| |||
| |||
| Quote:
Neviens jums nav nepieciešams likt to visu apkārt. Lasīt PDF. Tas ir attēls ilustrācija. Es tikai nodot tievu līniju 7 Artic Silver. Vai Google meklēšanas funkciju, lai redzētu, vai ir roku pieteikumu par vienu jūs plānojat par iegūt. Ir vērts hassel. Ticiet man, jūs nevēlaties pārāk daudz paste jo tas var būt tik slikti, kā kam nav paste. |
|
| |||
| |||
| Atvainojiet siltuma pasta sauc ARTIC SILVER 5 (nevis 7) |