mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Nu termice pastă = siguranta?

Reply

Thread Tools
Old 2 noiembrie 2008, 14:59
Grupul de stat

Default Nu termice pastă = siguranta?

Buna, eu am meu nou procesor (Celeron Northwood 2.3GHZ SKT 478) 1 lună în urmă, dar când am fost de curăţare HSF meu azi-noapte mi-am dat seama procesorul meu nu a avut nici un termice paste, dar nu a existat un fel de pastă de pe vechiul meu HSF. Vreau doar să ştiu dacă sa sigure pentru a rula un procesor cu pastă termice nu? Am rulat cpu stress test de 12 ore este bine realizat (OverClocked la 3.2GHZ) la 65C? Dar când am avut vechiul meu Pentium 4 (Willamete 1.7GHZ CPU SKT478) acesta a fost de aproximativ 40C la sarcină maximă. Sunt de îngrijorător că sunt dăunătoare procesorul meu. Şi termice va lipi de a oferi o performanţă mai bună procesorul meu? Dacă este aşa Voi lua nişte pastă termică . Orice Răspunsurile vor fi apreciate de
Old 2 noiembrie 2008, 15:01
Administrator Group

Da, e bine, atât timp cât bună de contact se face şi procesorul nu este supraîncălzire.

Este scris acolo doar pentru a efectua căldură de la procesor pentru a heatsink.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 2 noiembrie 2008, 20:10
MJM
Grupul de donator

Aş recomanda termice pastă. Practic între dumneavoastră şi vă CPU heatsink vor exista mici bule de aer. Air este oribil la transferul de căldură. Termice lipi cu toate acestea este foarte bun la transferul acestuia. Dacă aplică în mod corect se va completa in aceste bule de aer şi să permită o mai bună de transfer de energie termică, dacă este aplicat incorect, va împiedica de cupru (de mai bine de căldură dirijor) de performanţă.

Dacă nu doriţi să cheltuiţi mult bani, du-te pentru Tuniq TX-2, altfel plec pentru racire Arctic MX-2. Primul este mai bună decât Artic Silver 5 (standard vechi), atunci când se execută pe sarcină (cravată inactiv) şi cea de-a doua este mai bine şi a mers în gol de sarcină.
Ar trebui să fie capabil să renunţe la temperatura de câteva grade. De obicei trecerea de la standard de gunoi lucrurile acestea stick pe stocurile de buna termice pastă dă de trei până la patru grade, asa ca mergi la unele ar putea să nu-l mai da un ghiont.

Sistemul meu: Toshiba Satellite A200-28P

Procesor (e):
Intel Core 2 Duo T8100
Plăci de bază:
Mobile Intel PM965 Express Chipset
Memorie RAM:
1024 + 2048MB DDR2 667
Placă grafică (e):
ATI HD 2600 XT
Placă de sunet:
Toshiba Bass Enhanced Sound System
Hard Drive (e):
200GB 5400rpm
Optical Drive (e):
DVD Super Multi
Cauza / PSU:
Satellite A200 Series
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Intel 4965AGN
Monitor (e):
15.4 "1280 X800 Toshiba TruBrite
Sistem de operare (e):
Windows Vista SP1 / Fedora i386
Old 3 noiembrie 2008, 10:07
Grupul de donator

Da, la fel ca mai sus, cu timpul, se pare în regulă, nu sunt cele mai bune temperaturile, dar pentru că OC este destul de bun, cu pastă termică totuşi, s-ar putea aduce temps de mai jos despre 60C, precum şi cele temps sunt bine pentru CPU că, nu este dăunător acesta, cele mai CPU mergem la 70C + înainte de orice deteriorare a început.

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 4 noiembrie 2008, 15:31
Grupul de stat

Thx pentru toate răspunsurile Voi lua nişte pastă termică mai repede atunci Ne pare rău pentru întârziere răspuns însă, nu am avut mult timp liber în ultima vreme
Old 4 noiembrie 2008, 15:34
Grupul de donator

Suna bine bucur ca am putut ajuta.
Old 5 noiembrie 2008, 13:48
Grupul de stat

Da pentru a asculta Thingie2, el a ajutat-mi bat de câteva grade în afara de procesorul meu.
De asemenea, heatsink vine cu nişte lucruri pe ea, de aceea nu v-aţi observat prea mare temps încă.
Dacă primiţi Artic argint 7, apoi să urmeze acest tutorial pentru a aplica aceasta. Aş-am incurcat in totalitate cererea dacă nu am citit asta. Deci, asiguraţi-vă că aţi citit-o.

<Broken Link>
Old 5 noiembrie 2008, 14:05
Grupul de stat

Ei bine, eu am luat doar un singur Core, Dar, asa ca am nevoie pentru a curăţa de vechi termice pastă-mi HSF, am sa cumperi niste Antec termice grăsime, ele sunt destul de bun? Dar, în principiu, am nevoie de-o peste tot în jurul meu, procesorul nu-i asa?
Old 5 noiembrie 2008, 14:16
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de anthonyla65 View Post
Ei bine, eu am luat doar un singur Core, Dar, asa ca am nevoie pentru a curăţa de vechi termice pastă-mi HSF, am sa cumperi niste Antec termice grăsime, ele sunt destul de bun? Dar, în principiu, am nevoie de-o peste tot în jurul meu, procesorul nu-i asa?

Nu de care nu aveţi nevoie pentru a pune totul in jur.
Citiţi PDF. Are o imagine ilustraţie.
Am pus doar o linie subtire de Artic argint 7.

Fă o căutare pe Google pentru a vedea dacă există o cerere Manual pentru cea pe care o planificare pe achiziţie. Merită de hassel.
Crede-mă, nu doriţi să puneţi prea mult de pastă pentru că poate fi la fel de rau ca nu au nici o pastă.
Old 5 noiembrie 2008, 14:40
Grupul de stat

Îmi pare rău de pastă termică este numit ARTIC SILVER 5 (nu 7)
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.