![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já mám môj nový procesor (Celeron Northwood 2.3GHZ SKT 478) 1 mesiacom, ale keď som bola moja čistenie HSF včera som si uvedomil mojej cpu nemá žiadne tepelné pasty, ale tam bol nejaký starý pasty na mojom HSF. Chcem len vedieť, či ich bezpečné prevádzkovať CPU s termálnou pasta? som plynúť cpu záťažový test za 12 hodín je vykonané pokuty (OverClocked na 3.2GHz) na 65C? Ale keď som mal môj starý Pentium 4 (Willamete 1.7GHz CPU SKT478) to bolo asi 40c na plné zaťaženie. I'm znepokojujúce, že som poškodzuje moje cpu. A tepelnú vložte poskytnúť lepší výkon na môj procesor? Ak áno budem trochu termálne pasta . Akékoľvek Odpovědi sa oceňuje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo je to v pohode, tak dlho, ako dobrý kontakt so vykonáva CPU a nie je prehriatia.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych odporučiť termálne pastu. V podstate medzi CPU a vaše chladiča sa drobné vzduchové bubliny. Ovzdušie je hrozné previesť na teplo. Tepelné pasty je však veľký, že pri prevode. Bude-li to správne vyplniť tieto vzduchové bubliny a umožňujú lepšie odovzdávanie tepla, ak je použitá nesprávne, že sa bude brániť medi je (lepší vodič tepla) výkon.
Ak nechcete minúť veľa peňazí, ísť za Tuniq TX-2, inak choď na chladenie Arctic MX-2. Prvým z nich je lepšia ako Artic Silver 5 (stará norma), keď beží na zaťaženie (kravatu voľnobehu) a druhý je lepší voľnobežných otáčkach a zaťažení. Tie by mali byť schopné pokles teploty o niekoľko stupňov. Typicky spínání od štandardnej nesmysly tak si nalepit zásoby na dobrú tepelnú vložte dáva tri až štyri stupne, takže sa žiadny z niektorých by mohla strčit ho viac. Môj systém: Toshiba Satellite A200-28p
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovšem, rovnako ako bolo uvedené vyššie, s tými, temps, ako sa zdá v poriadku, nie sú najlepšie teplôt, ale aj pre OC, že je to docela dobrý, s tepelnou vložte aj keď by mohlo priniesť temps pod okolo 60C, a tie sú pokuty za temps CPU, že nie je škodlivá, že tie, ktoré najviac CPU to ísť do 70C + pred prípadným škodám začalo.
| |||
| |||
| Thx za všetky vaše odpovede Som teraz trochu tepelnú vložte krátko potom Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď i keď som nemal moc voľného času v posledný |
|
| |||
| |||
| Znie to dobre rád, že sme mohli pomôcť. |
|
| |||
| |||
| Jo počúvať Thingie2, on mi pomohol srazit o niekoľko stupňov z môjho CPU. Chladiče tiež prichádza sa niečo o tom, že je dôvod, prečo ste si všimli, nie je príliš vysoká temps doteraz. Ak sa vám Artic Silver 7, potom v tomto tutoriále ju. Já bych si úplne neusporiadaný, ak som si túto. Takže uistite sa, že ste si ho prečítali. <Broken Link> |
|
| |||
| |||
| No, jsem jenom jednotný Core, ale tak jsem musieť čistiť o starých termálne pasta z môjho HSF, som dostať niektoré Antec Thermal grease, Sú to dosť dobré? Ale v podstate som ho potrebovať všetky okolo môjho CPU v poriadku? |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Nie nemusíte ju všade okolo. Prečítajte si PDF. Má ilustračné foto. Já jen dať tenkú líniu Artic Silver 7. Do vyhľadávania na Google, či existuje aplikácia pre manuálna tu plánujete dostať. Oplatí sa Hassel. Verte mi, nechcete, aby príliš pasta, pretože to môže byť tak zlé, ako nemá žiadne vložiť. |
|
| |||
| |||
| Ospravedlňujeme termálne pasta sa nazýva Artic SILVER 5 (nie 7) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Vložiť Thermal - Ako Podstatné je to? | Davida50000 | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 6. februára 2009 15:05 |
| Pomôžte, prosím! Vystrihnúť a Vložiť postihnutých? | darkdude69 | Všeobecné Software Chat | 2 | 22. September 2008 14:44 |
| Termálne pasta pomôcť? | computeruler | Procesory, základné dosky & RAM | 17 | 20 apríla 2008 18:22 |
| Thermal Vložiť | prístrešok | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 27. januára 2008 04:15 |
| Vložiť na mac | calvinj | Linux & Alternatívne OS | 1 | 10. decembra 2007 20:59 |
| Thread Tools | |
| |