мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Не Термална паста = Сафе?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 2. Мар 2008, 14:59
Мембер Гроуп

Default Не Термална паста = Сафе?

Хелло тхере, Иве 'је добио мој нови ЦПУ (Нортхуоод Целерон 2.3ГХЗ СКТ 478) 1 монтх аго али док сам био чишћење мој ХСФ синоћ сам схватила моје ЦПУ није имао Термална паста али није било неких старих налепите на мој ХСФ. ЈА праведан оскудица за кноткле да је његов сеф покренути ЦПУ без Термална пасте? сам покренути ЦПУ стрес тест за 12 сати извршена је у реду (ОверЦлоцкед до 3.2ГХЗ) на 65Ц? Али када сам имао мој стари Пентиум 4 (Уилламете 1.7ГХЗ ЦПУ СКТ478) је била око 40Ц на потпуно оптерећење. И'м забрињавајуцхим да сам нарушавају мој ЦПУ. И Термална паста ће дати боље перформансе у моје ЦПУ? Ако је тако ја ћу добити неки Термална паста . Свеједно Одговори ће цени
Old 2. новембар 2008, 15:01
Администратор Гроуп

Да то је у реду, на тај начин дуг као добар контакт је направио и ЦПУ није прегрејавања.

То је само ондје спровести топлоту са процесора на хеатсинк.

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 2. Мар 2008, 20:10
Донаторска Група

Препоручио бих Термална паста. Углавном између ЦПУ и ваше хеатсинк бит ће сићушних мјехурић ваздуха. Аир је страшно код преноса топлоте. Термална паста ипак је супер на пресељавање га. Ако је правилно примијењено ће попунити ове мјехурић ваздуха и омогућити бољи пренос топлоте је, ако је неправилно примењен ће ометати бакарна'с (бољи проводник топлоте) успешност.

Ако не желите да потрошите пуно новца, иди за Туник ТКС-2, идите на неки други начин за Арцтиц цоолинг МКС-2. Први је бољи од арктички Силвер 5 (стари стандард) када се изводити на лоад (кравата мирује), а други је бољи мирује и оптерећење.
Треба да буде у могућности да отпустите температура од неколико степени. Типично проспојни од стандардног смеће ствари они држати на залихе на правилан Термална паста даје три до четири степена, тако да нико не иде од неких могао гуркати га више.

Мы Сыстем: Тосхиба сателлите А200-28П

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Дуо Т8100
Матичне плоче:
Мобиле Интел ПМ965 Експресс цхипсет
РАМ меморија:
1024 + 2048МБ ДДР2 667
Графичка картица (е):
АТИ ХД 2600 КСТ
Соунд Цард:
Тосхиба басс Енханцед Соунд Сыстем
Тврди диск (и):
200ГБ 5400РПМ
Оптички погон (е):
ДВД-Супер Мулти
Цасе / псу:
Сателлите А200 серија
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
Интел 4965АГН
Монитор (е):
15/4 "1280 кс800 Тосхиба ТруБрите
Оперативни систем (е):
Уиндоуси Видик СП1 / Федора и386
Old 3. Мар 2008, 10:07
Донаторска Група

Да, као што је наведено горе, с тим Темпс, чини се у реду, они нису најбољи температурама, али за то ОЦ је прилично добро, иако са термалним тесто, то би могло да доведе Темпс доле око 60Ц, а они су у реду за Темпс да ЦПУ није штетан то, оне највише ЦПУ'с Иди на 70Ц + пре штету је почео.

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 4. Мар 2008, 15:31
Мембер Гроуп

Тхкс за све ваше одговоре Им 'гонна гет неке Термална пасте убрзо потом извињавамо се на касном одговору иако сам није имао пуно слободног времена у задње време
Old 4. Мар 2008, 15:34
Донаторска Група

Звучи добро драго ми могли помоћи.
Old 5. Мар 2008, 13:48
Мембер Гроуп

Да бисте преслушали Тхингие2, он ми је помогао куцам неколико степени ван моје ЦПУ.
Тхе хеатсинк такође долази са неке ствари на њему, то је зато што нисте приметили превисок Темпс ыет.
Ако сте добили арктички Силвер 7, следите ове инструкције да се пријавите га. Хтјела сам тотално мессед уп апликације ако нисам прочитао ово. Па проверите да ли сте прочитали.

<Брокен Линк>
Old 5. новембар 2008, 14:05
Мембер Гроуп

Па, само сам добио Сингле Цоре, Али, тако ми је потребно очистити од старе Термална пасте офф мој ХСФ, Им 'добивање некакав Антец Тхермал Греасе, Јесу ли довољно добар? Али, у основи, сам ће вам се све то око моје ЦПУ право?
Old 5. Мар 2008, 14:16
Мембер Гроуп

Куоте:
Оригиналлы Постед бы антхоныла65 View Post
Па, само сам добио Сингле Цоре, Али, тако ми је потребно очистити од старе Термална пасте офф мој ХСФ, Им 'добивање некакав Антец Тхермал Греасе, Јесу ли довољно добар? Али, у основи, сам ће вам се све то око моје ЦПУ право?

Но не морате да га свима около.
Прочитајте ПДФ. Има слику илустрација.
Ја само стави танка линија арктички Силвер 7.

Да ли је Гоогле претрагу да бисте видели да ли је примена приручник за оне коју су планирање о доласку. То важи за хассел.
Верујте ми, не желите ставити превише пасте, јер то може бити тако лош као што није било који налепите.
Old 5. Мар 2008, 14:40
Мембер Гроуп

Жао нам је Термална паста се зове арктички Силвер 5 (не 7)
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Тхермал Пасте - Како Неопходно је то? Давида50000 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 3 6 фебруар 2009 15:05
Плеасе хелп! Исеците и налепите онемогућен? даркдуде69 Уопштено Софтуаре Цхат 2 22. сеп 2008 14:44
Термална паста помоћи? цомпутерулер ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 17 20 април 2008 18:22
Тхермал Пасте пролити ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 1 27 јануар 2008 04:15
Налепите на мац цалвињ Линукс ОС и алтернативна 1 10 децембар 2007 20:59
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц