![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хелло тхере, Иве 'је добио мој нови ЦПУ (Нортхуоод Целерон 2.3ГХЗ СКТ 478) 1 монтх аго али док сам био чишћење мој ХСФ синоћ сам схватила моје ЦПУ није имао Термална паста али није било неких старих налепите на мој ХСФ. ЈА праведан оскудица за кноткле да је његов сеф покренути ЦПУ без Термална пасте? сам покренути ЦПУ стрес тест за 12 сати извршена је у реду (ОверЦлоцкед до 3.2ГХЗ) на 65Ц? Али када сам имао мој стари Пентиум 4 (Уилламете 1.7ГХЗ ЦПУ СКТ478) је била око 40Ц на потпуно оптерећење. И'м забрињавајуцхим да сам нарушавају мој ЦПУ. И Термална паста ће дати боље перформансе у моје ЦПУ? Ако је тако ја ћу добити неки Термална паста . Свеједно Одговори ће цени |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да то је у реду, на тај начин дуг као добар контакт је направио и ЦПУ није прегрејавања.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Препоручио бих Термална паста. Углавном између ЦПУ и ваше хеатсинк бит ће сићушних мјехурић ваздуха. Аир је страшно код преноса топлоте. Термална паста ипак је супер на пресељавање га. Ако је правилно примијењено ће попунити ове мјехурић ваздуха и омогућити бољи пренос топлоте је, ако је неправилно примењен ће ометати бакарна'с (бољи проводник топлоте) успешност.
Ако не желите да потрошите пуно новца, иди за Туник ТКС-2, идите на неки други начин за Арцтиц цоолинг МКС-2. Први је бољи од арктички Силвер 5 (стари стандард) када се изводити на лоад (кравата мирује), а други је бољи мирује и оптерећење. Треба да буде у могућности да отпустите температура од неколико степени. Типично проспојни од стандардног смеће ствари они држати на залихе на правилан Термална паста даје три до четири степена, тако да нико не иде од неких могао гуркати га више. Мы Сыстем: Тосхиба сателлите А200-28П
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, као што је наведено горе, с тим Темпс, чини се у реду, они нису најбољи температурама, али за то ОЦ је прилично добро, иако са термалним тесто, то би могло да доведе Темпс доле око 60Ц, а они су у реду за Темпс да ЦПУ није штетан то, оне највише ЦПУ'с Иди на 70Ц + пре штету је почео.
| |||
| |||
| Тхкс за све ваше одговоре Им 'гонна гет неке Термална пасте убрзо потом извињавамо се на касном одговору иако сам није имао пуно слободног времена у задње време |
|
| |||
| |||
| Звучи добро драго ми могли помоћи. |
|
| |||
| |||
| Да бисте преслушали Тхингие2, он ми је помогао куцам неколико степени ван моје ЦПУ. Тхе хеатсинк такође долази са неке ствари на њему, то је зато што нисте приметили превисок Темпс ыет. Ако сте добили арктички Силвер 7, следите ове инструкције да се пријавите га. Хтјела сам тотално мессед уп апликације ако нисам прочитао ово. Па проверите да ли сте прочитали. <Брокен Линк> |
|
| |||
| |||
| Па, само сам добио Сингле Цоре, Али, тако ми је потребно очистити од старе Термална пасте офф мој ХСФ, Им 'добивање некакав Антец Тхермал Греасе, Јесу ли довољно добар? Али, у основи, сам ће вам се све то око моје ЦПУ право? |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Но не морате да га свима около. Прочитајте ПДФ. Има слику илустрација. Ја само стави танка линија арктички Силвер 7. Да ли је Гоогле претрагу да бисте видели да ли је примена приручник за оне коју су планирање о доласку. То важи за хассел. Верујте ми, не желите ставити превише пасте, јер то може бити тако лош као што није било који налепите. |
|
| |||
| |||
| Жао нам је Термална паста се зове арктички Силвер 5 (не 7) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Тхермал Пасте - Како Неопходно је то? | Давида50000 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 6 фебруар 2009 15:05 |
| Плеасе хелп! Исеците и налепите онемогућен? | даркдуде69 | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 22. сеп 2008 14:44 |
| Термална паста помоћи? | цомпутерулер | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 17 | 20 април 2008 18:22 |
| Тхермал Пасте | пролити | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 27 јануар 2008 04:15 |
| Налепите на мац | цалвињ | Линукс ОС и алтернативна | 1 | 10 децембар 2007 20:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |