![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, ben (Celeron Northwood 2.3GHZ SKT 478) 1 ay önce fakat yeni işlemci var ne zaman i dün gece benim HSF temizlik benim işlemci gerçekleşmiş ancak termal yapıştırmak vardı orada eski yapıştırın bir tür benim HSF aldı. Sadece onun güvenli bir termal yapıştırın bir işlemci çalıştırmak için biliyor musun? I) 65C bulunan ince (3.2GHz için OverClocked gerçekleştirilen 12 saat işlemci stres testi çalıştırmak ettik? Ama vardı benim eski Pentium 4 (Willamete 1.7GHZ CPU SKT478) bu konuda 40C tam yük aldı. Umarım benim işlemci zarar yaşıyorum endişe ediyorum. Ve termal yapıştırmak benim işlemci daha iyi performans verir? Bu durumda bazı termik yapıştırın alacağım var . Herhangi bir yanıt olacaktır takdir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet bu güzel, bu kadar iyi iletişim ve olduğunu CPU aşırı değildir.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben termal yapıştırın tavsiye ederim. CPU ve heatsink var Temel arasında küçük hava baloncuklar olacaktır. Hava ısı transfer at korkunç olduğunu. Termal kopyala ve yapıştır transferi büyük Ancak olduğunu. Eğer doğru bu hava baloncuklar doldurun ve ısı daha iyi bir aktarım sağlar, eğer yanlış bir bakır's (iyi ısı iletken engel olacak uygulanır) performans uygulanır.
Eğer çok para harcamak istemiyorsanız, Tuniq TX çıkmak-2, aksi Arctic Cooling MX-2 gitmek istemiyorum. İlk Artic Silver 5 (eski standart) bir yük üzerinde çalışan daha (boş) kravat ve ikinci daha boş ve yük daha iyidir. Bir kaç derece sıcaklık düşmesi gerekir. Genellikle bu stoklar hangi termal yapıştırın sadık standart çöp şeyler geçerken, bu yüzden hiçbiri için bu dirseklemek olabilir kimden gidiyor üç dört derece daha verir. Benim Sistemi: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet, yukarıda belirtildiği gibi, bu temps ile, bu en iyi sıcaklıklar, ama o OC oldukça iyi, termal yapıştır ile değil de, bu konuda 60C aşağıdaki temps getirebilirim ve bu temps için iyi güzel görünüyor Bu işlemci, bu, bu en CPU'nuzun 70C gidin bu zarar değil + önce hasar başladı.
| |||
| |||
| Thx tüm yanıtlar için Yakında sonra bazı termik yapıştırın alacağım var geç yanıt için özür dilerim ama, ben daha fazla boş zaman son yaşadım |
|
| |||
| |||
| Kulağa hoş geliyor sevindim size yardımcı olabilir. |
|
| |||
| |||
| Evet Thingie2 dinle, bana bir kaç derece benim of CPU öldürmek oldu. Bu heatsink de, bu yüzden henüz çok yüksek temps farkında değil's bazı şeyler geliyor. Eğer bunu uygulamak için öğretici izleyin Artic Gümüş 7 alıyorum. Eğer bu okumak didn't tamamen uygulama berbat ettik ediyorum. Yani okumak emin olun. <Broken Link> |
|
| |||
| |||
| Ben sadece bir tek Core var Ama Ben benim HSF kapalı eski termal pastası temiz gerekirse, ben, bazı antec Termal Gres alıyorum onlar yeterince iyi mi? Fakat temel olarak, ben bütün CPU sağ çevresinde gerekir? |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Hayır her koyun gerek yoktur. Oku PDF. Bu bir resim çizim vardır. Sadece Artic Silver 7 ince bir çizgi koy. Varsa bundan ilgili planlama için bir uygulama manuel olup olmadığını görmek için bir Google araması yapın. Bu Hassel değer. Çünkü herhangi yapıştırın sahip olarak kötü olabilir Güven bana, sen DON'T çok yapıştırın koymak istiyorum. |
|
| |||
| |||
| Termal yapıştırın Artic GÜMÜŞ 5 (veya 7) denir Maalesef |