![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, у мене є мій новий процесор (Celeron Northwood 2.3ГГц SKT 478) 1 місяць тому, але, коли я чистив мій останній HSF ніч я зрозумів мого процесора не було термопасти, але там був якийсь старої пасти на мій HSF. Я просто хочу знати, чи безпечно це працювати з процесорами, НЕ термопасти? Я запускати процесор стрес-тест протягом 12 годин вона виконувала штрафу (розігнаний до 3,2 ГГц) при 65C? Але коли я був моїм старим Pentium 4 (Willamete 1.7Ghz процесор SKT478) було близько 40C з повним навантаженням. Я хвилювалася, що я пошкодження мого ЦП. І буде термопасти дають кращу продуктивність для мого процесора? Якщо я буду отримувати термопасти . Будь-які відповіді будуть цінує |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так це прекрасно, поки добрі контакти робиться і процесор не перегрівся.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я рекомендую термопасту. Основному між процесором і радіатором ваші будуть крихітні бульбашки повітря. Повітря потрапив на передачу тепла. Термопасти, однак, більше на передачу його. При правильному застосуванні воно буде заповнити ці повітряні бульбашки і дозволить підвищити ефективність передачі тепла, якщо їх застосовувати Неправильне ускладнить (мідь краще провідник тепла) виконанні.
Якщо ви не хочете витрачати багато готівки, йти за Tuniq TX-2, в іншому випадку піти на Arctic Cooling MX-2. Перший краще Artic Silver 5 (старий стандарт) під час запуску на навантаження (краватка простою), а друге краще простою і навантаження. Ви повинні мати можливість відмовитися від температури на кілька градусів. Зазвичай перехід від стандартного матеріалу сміття вони тримаються на акції у належний термопасти дає три до чотири градуси, так що ніхто не збирається від деяких може підштовхнути її більше. Моя система: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Так, як зазначалося вище, з тими, "Тан", це видається в порядку, вони не є кращими температур, але для цього OC це дуже добре, з термопастою, хоча, це може призвести Temps нижче приблизно 60C, і ті, Temps відмінно для , що процесор, не пошкоджуючи його, ті самі процесори йти до 70C + Перед будь-який збиток, вже почалася.
| |||
| |||
| Thx для всіх ваших відповідей Я збираюся отримати термопасти незабаром потім Вибачте за пізню відповідь, хоча, я не мав багато вільного часу останнім часом |
|
| |||
| |||
| Звучить добре рада, що ми могли б допомогти. |
|
| |||
| |||
| Так слухати Thingie2, він допомагав мені постукали в кілька градусів мого ЦП. Радиатор поставляється з деякими речами на ньому, тому ви не помітили надто високою Temps ще. Якщо ви отримуєте Artic 7 срібло, то з цим керівництвом, щоб застосувати його. Я б зовсім переплутали заяву, якщо я не читав цього. Тому переконайтеся, що ви його прочитали. <Broken Link> |
|
| |||
| |||
| Ну, у мене тільки одне ядро, а, так мені потрібно очистити від старої термопасти з моєю HSF, я отримую деякий Antec Thermal Grease, є вони досить хороші? Але в принципі, мені потрібно все навколо моєї правої процесора? |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Ні, ви не повинні покласти все навколо. Читати PDF. Це є малюнок ілюстрації. Я тільки поклав тонку лінію арктичних срібло 7. Виконайте пошук Google, щоб побачити, якщо є керівництво по застосуванню, яку ви плануєте отримати. Варто турбот. Повірте мені, ви НЕ хочете, щоб покласти занадто багато пасти, бо може бути настільки ж поганим, як що не мають будь-яку пасту. |
|
| |||
| |||
| Вибачте термопасти називається визнали Silver 5 (а не 7) |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Термопаста - наскільки важливо це таке? | Davida50000 | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 6 лютого 2009 15:05 |
| Допомога будь ласка! Вирізування і вставки для інвалідів?? | darkdude69 | General Software чат | 2 | 22 вересня 2008 14:44 |
| Теплова допомоги пасти? | computeruler | Процесори, материнські плати RAM & | 17 | 20 квітня 2008 18:22 |
| Термопаста | сарай | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 27 січня 2008 04:15 |
| Вставити Mac | calvinj | Linux & альтернативних ОС | 1 | 10 грудня 2007 20:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |