![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Наистина Лоши въпроси, но бил Bugging ми за известно време. Имам нова дънна платка с AMD Anthlon XP 2200 +. не е добър процесор, но той е по-добре тогава ми стария и значително по-лошо след това другата ми компютър, който е сърцевината четворни * Уау! *. Възможно ли е да изпълня този процесор, без вентилатор? Тичах ми Pentium, без вентилатор и тя работи добре, но тъй като AMD е различно дружеството и неговото малко по-добре аз съм склонна да опитате, без да питаш. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| не
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имах 2800 + S754, които използват за пускане на около 25-30в, за да настроя вентилатора да дойде най-35c Единственият път го използват за Хайде бе, докато за игри
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| Да игрални даден номер, за топлинна енергия, ще опитам това. Благодаря:) |
|
| |||
| |||
| му не е много добра идея, но тя ще работи, но .... Не знам за колко време |
|
| |||
| |||
| Ми Pentium 3 завтече без вентилатор за подобни 2 или 3 години. той все още щеше да е да вървят, ако ми мазето не наводнения и убие всеки парче електроника имах: (Да, но по-голямата част от времето, че не е добра идея. Im мислене единствената причина, поради която тя работи в мазето беше причината беше замразяване целогодишно. |
|
| |||
| |||
| Фен винаги ще бъде добра идея, независимо. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Compaq Presario 2200 Лаптоп не LCD екран Фоново | akdave | Лаптопи, Mobiles & текст | 0 | 23rd Feb 2009 16:23 |
| AMD Anthlon 64 "V" Pentium | CrazyDaizy | Процесори, дънни платки & RAM | 20 | 4 ноември 2008 08:42 |
| Noob въпрос път ... RAM | Tidusffx | Процесори, дънни платки & RAM | 6 | 15 Март 2008 08:35 |
| AMD Athlon XP 2800 +, само пистите на 2200 + защо? | donkeymagic007 | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 3 януари 2008 08:46 |
| A Noob HDD въпрос | XxIlluminatorxX | Дискове & сменяемите носители | 2 | 17 Авг 2007 06:09 |
| Нишка Инструменти | |
| |