![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Ερώτηση πολύ άσχημα, αλλά η Been υποκλοπών Me για λίγο. Πήρα μια νέα μητρική πλακέτα με Anthlon AMD XP 2200 +. Δεν είναι καλή επεξεργαστή αλλά ήταν καλύτερα τότε μου παλαιά και σημαντικά χειρότερη τότε άλλα pc μου που είναι μια βασική τετράκλινα * YAY! *. είναι δυνατόν να τρέχει με αυτό το CPU δεν ανεμιστήρα; i εκτελέσατε μου pentium με ανεμιστήρα και δεν λειτούργησε από το πρόστιμο, αλλά η AMD είναι μια διαφορετική εταιρεία και το λίγο καλύτερα, είμαι διστάζουν να το δοκιμάσω ΧΩΡΙΣ ζητώντας. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| δεν
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είχα ένα 2800 + S754 που χρησιμοποιούνται για τη λειτουργία σε περίπου 25-30c, γι 'αυτό που ο ανεμιστήρας για να έρθουν σε 35C Η μόνη φορά που χρησιμοποιείται για να έρθουν σε αυτό, ενώ gaming
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| ναι κάνει μια σειρά παιχνιδιών για θερμότητα, ότι θα προσπαθήσω. ευχαριστώ:) |
|
| |||
| |||
| δεν την πολύ καλή ιδέα, αλλά αυτό θα λειτουργήσει .... i dont ξέρτε, αλλά για πόσο καιρό |
|
| |||
| |||
| Pentium 3 μου έτρεξε χωρίς ανεμιστήρα όπως για 2 ή 3 χρόνια. θα εξακολουθεί να λειτουργεί, αν δεν μου υπόγειο πλημμύρας και σκοτώνουν κάθε κομμάτι της ηλεκτρονικής είχα: (ναι, αλλά τις περισσότερες φορές δεν είναι καλή ιδέα. im σκέψης ο μόνος λόγος για τον οποίο έχει εργαστεί στο υπόγειο μου είχε προκαλέσει κατάψυξη ήταν όλο το χρόνο. |
|
| |||
| |||
| Ένας ανεμιστήρας θα είναι πάντα μια καλή ιδέα ανεξάρτητα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Compaq Presario 2200 Laptop δεν έχει κανένα Backlight LCD Screen | akdave | Laptops, Κινητά & PDA | 0 | 23 Φεβ 2009 16:23 |
| AMD Anthlon 64 "V" Pentium | CrazyDaizy | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 20 | 4η Νοεμβρίου 2008 08:42 |
| Noob θέμα χρόνου ... RAM | Tidusffx | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 6 | 15 Μαρ 2008 08:35 |
| AMD Athlon XP 2800 + τρέχει μόνο σε 2200 + γιατί; | donkeymagic007 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 3η Ιαν 2008 08:46 |
| Μια noob HDD ερώτηση | XxIlluminatorxX | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 17 Αυγ 2007 06:09 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |