![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Really Bad Pitanje ali je bio Bugging me za neko vrijeme. Dobila sam novu matičnu ploču sa Anthlon AMD XP 2200 +. nije dobra procesor ali to je bio bolji od mog starog i znatno lošiji od ostalih moj pc koji je quad core * yay! *. Da li je moguće pokrenuti taj CPU bez ventilatora? I otrča moj Pentium bez ventilatora i to je radio u redu, ali od AMD je različitih tvrtki i njenim malo bolje ja sam nerado pokušajte bez ištete. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ne
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imao sam 2800 + S754 koji su pokrenuti na oko 25-30c, tako da postavite ventilator da dođete na 35c Jedini put je nekad bio, dok hajde gaming
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Da li veliki broj igara za vrućine, ja ću probati to. hvala:) |
|
| |||
| |||
| ne njen previše dobra ideja, ali će raditi .... ali ja dont znati koliko dugo |
|
| |||
| |||
| moj Pentium 3 ran bez ventilatora kao za 2 ili 3 godine. još uvijek bi bio pokrenut ako moje nije od poplava podruma i ubiti svaki komad elektronike sam imao: (, ali da najveći dio vremena to nije dobra ideja. razmišljanja im je jedini razlog zašto je radila u svom podrumu bio uzrok to je bio smrzavanja tijekom cijele godine. |
|
| |||
| |||
| A navijač će uvijek biti dobra ideja, bez obzira. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Tvrtke Compaq Presario 2200 Laptop nema pozadinskog LCD ekrana | akdave | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 0 | 23. veljača 2009 16:23 |
| AMD Anthlon 64 "V" Pentium | CrazyDaizy | CPU, Matične ploče i RAM | 20 | 4. studeni 2008 08:42 |
| Noob pitanje vremena RAM ... | Tidusffx | CPU, Matične ploče i RAM | 6 | 15. ožujak 2008 08:35 |
| AMD Athlon XP 2800 + jedini runs na 2.200 + zašto? | donkeymagic007 | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 3. siječanj 2008 08:46 |
| A noob pitanje HDD | XxIlluminatorxX | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 17. kolovoz 2007 06:09 |
| Thread Tools | |
| |