![]() |
|
| |||
| |||
| ממש רע שאלה Bugging אבל היה לי הרבה זמן. יש לי חדש עם לוח האם Anthlon AMD XP 2200 +. המעבד לא טוב אבל זה היה יותר טוב אז הישן שלי ואת אחד גרוע יותר באופן משמעותי לאחר מכן המחשב שלי אחר שהוא מרובע ליבות * yay! *. האם ניתן להפעיל את מעבד עם אוהד לא? רצתי שלי עם פנטיום לא מעריץ והוא עובד בסדר גמור אבל מאז AMD היא חברה אחרת שלה קצת יותר טוב אני לא רוצה לנסות את זה בלי לשאול. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היה לי 2800 + S754 זה המשמשים להפעלת בסביבות 25-30c, כך אני מגדיר את אוהדת את קדימה לעבר 35c הפעם היחידה בה נעשה שימוש כדי קדימה היה בזמן משחק
|
| |||
| |||
| כן האם מספר המשחקים עבור החום, אני יהיה לנסות את זה. תודה:) |
|
| |||
| |||
| זה לא רעיון טוב אבל גם זה יעבוד dont .... אבל אני יודע כמה זמן |
|
| |||
| |||
| שלי פנטיום 3 רץ בלי כמו אוהד של 2 או 3 שנים. זה עדיין היה לפעול אם לא שלי מרתף להשטיף ולהרוג כל פיסת אלקטרוניקה היה לי: (אבל כן, רוב הזמן זה לא רעיון טוב. IM חושב הסיבה היחידה שלי זה עבד מרתף היה לגרום זה היה קופא כל ימות השנה. |
|
| |||
| |||
| אוהד תמיד יהיה רעיון טוב בלי קשר. |