![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Tikrai blogai klausimas, bet jo Been Bugging Me Nors. Gavau nauja plokštė su AMD Anthlon XP 2200 +. nėra gero procesoriaus, bet jis buvo geresnis tada mano senąjį ir žymiai blogiau tada mano kitas pc, kuris Quad Core * Yay! *. tai galima paleisti šią be ventiliatoriaus CPU? I ran my Pentium be ventiliatoriaus ir dirbo gerai, bet kadangi AMD yra skirtingos bendrovės ir jos truputį geriau aš nenori pabandyti ji neatsiklausus. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ne
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turėjau 2800 + S754 kuris naudojamas paleisti maždaug 25-30c, todėl galiu nustatyti ventiliatoriaus ateiti prie 35C Tik kai ji naudojama ateiti buvo, o žaidimų
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Yeah žaidimų nėra šilumos numeris, aš pabandyti, kad. Ačiū:) |
|
| |||
| |||
| jos nėra labai gera idėja, bet jis dirbs .... but i dont know kaip ilgai |
|
| |||
| |||
| Mano Pentium 3 tęsėsi be ventiliatorius kaip 2 ar 3 metų. ji vis dar būtų rodomi, jei mano rūsyje nebuvo potvynių ir žudyti kiekvieną elektronikos ir gabalas jau: (yeah, bet dauguma laiko tai nėra gera idėja. mąstymas jiems vienintelė priežastis, kodėl jis dirbo savo rūsyje buvo sukelti buvo įšaldyti ištisus metus. |
|
| |||
| |||
| Ventiliatorius visada bus gera idėja, nepriklausomai. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Compaq Presario 2.200 Laptop Has No LCD Screen Backlight | akdave | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 0 | 23 vasaris 2009 16:23 |
| AMD Anthlon 64 "V" Pentium | CrazyDaizy | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 20 | 4 lapkritis 2008 08:42 |
| Noob Question Time RAM ... | Tidusffx | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 6 | Kovas 15, 2008 08:35 |
| AMD Athlon XP 2800 + veikia tik esant 2200 + Kodėl? | donkeymagic007 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 3 sausis 2008 08:46 |
| Noob HDD klausimas | XxIlluminatorxX | Drives & Removable Media | 2 | Rugpjūtis 17, 2007 06:09 |
| Temos įrankiai | |
| |