![]() |
|
| |||
| |||
| Really Bad jautājums, bet tā Been Bugging Me For gan. Man jaunu mātesplati ar AMD Anthlon XP 2200 +. nav labs procesors, bet tā bija labāk tad manu veco un ievērojami sliktāki tad citi mani pc kas ir QUAD CORE * Yay! *. ir iespējams palaist šo CPU bez ventilatora? I ran my Pentium bez ventilatoriem, un tā strādāja naudas sodu, bet, jo AMD ir dažādu uzņēmumu un tā mazliet labāk es nelabprāt izmēģināt to neprasot. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nē
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man bija 2800 + S754, ko izmanto, lai palaistu aptuveni 25-30c, tāpēc es noteikti ar ventilatoru, kas nāk plkst 35C Tikai tad, kad tā izmanto, lai nāk ar bija, bet spēļu
|
| |||
| |||
| yeah spēļu nav numurs, siltuma, es centīšos to. thanks:) |
|
| |||
| |||
| tā nav laba ideja arī, bet tas darbs .... bet i dont zināt, cik ilgi |
|
| |||
| |||
| mans Pentium 3 darbojās bez ventilatora, lai, piemēram, 2 vai 3 gadiem. tas joprojām būtu darboties, ja mana pagraba nav plūdu un nogalināt katru gabaliņu elektronika i bijis: (bet yeah lielāko daļu laika tā nav laba ideja. im domāšana vienīgais iemesls, kāpēc tā darbojās manā pagrabā bija iemesls tas bija iesaldēšana visa gada garumā. |
|
| |||
| |||
| Ventilators vienmēr būs laba ideja neatkarīgi. |