![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Really Bad Pytanie jednak jego Been Bugging mnie na chwilę. Mam nową płytę z Anthlon AMD XP 2200 +. nie jest dobry procesor, ale potem było lepiej mój stary i znacznie gorsze następnie inne moje szt. który jest quad core * yay! *. możliwe jest uruchomienie tego procesora bez wentylatora? I pobiegł moje Pentium bez wentylatora i to działało dobrze, ale od AMD jest inna spółka i jej trochę lepiej i jestem niechętnie spróbuj go bez pytania. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nie
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Miałem 2800 + S754, że służy do uruchamiania na około 25-30c, tak ustawić wentylator chodź na 35c Jedyny czas, aby przyjść na używany był podczas gier
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| yeah gra nie wiele ciepła, I try that. thanks:) |
|
| |||
| |||
| jej nie jest dobrym pomysłem, ale to będzie .... ale ja dont znać jak długo |
|
| |||
| |||
| moje Pentium 3 pobiegł bez wentylatora jak dla 2 lub 3 lata. nadal byłby uruchomiony, jeżeli moje piwnicy nie powodzi i zabić każdy kawałek elektroniki miałem: (ale tak przez większość czasu nie jest dobrym pomysłem. im myślenia Jedynym powodem, dlaczego pracował w mojej piwnicy był przyczyną to zamrożenie przez cały rok. |
|
| |||
| |||
| A fan zawsze jest dobrym pomysłem, niezależnie. |
![]() |
|
| Zakładki |