![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Naozaj Bad Otázka ale nebolo odpočúvanie Já na chvíľu. Mám novú platňu s Anthlon AMD XP 2200 +. nie je dobrý procesor, ale to bolo lepšie ako môj starý a značne horšie, potom my ostatní PC, čo je štyroch-jádrové procesory * yay! *. je možné prevádzkovať toto CPU bez ventilátora? Spustil som mojej Pentium bez ventilátora, a fungovalo to dobre, ale pretože AMD je odlišná spoločnosť a jej trochu lepšie som ochotny skúsiť bez zeptání. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ne
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mal som 2800 + S754, ktoré sa používa na spustenie približne na 25-30c, tak som sa prísť na ventilátor na 35c Táto doba je použitá len, aby bola zároveň na hranie
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| jo hra je číslo teplo, i že sa pokúsi. vďaka:) |
|
| |||
| |||
| jeho nie je dobrý nápad, ale taky to bude fungovat .... ale i dont vedieť, na ako dlho |
|
| |||
| |||
| moje Pentium 3 běžel bez ventilátora, ako pre 2 alebo 3 roky. stále by bola spustená, ak je moja suteréne neboli povodní a zabiť každý kus elektroniky som: (jo, ale väčšinu času to nie je dobrý nápad. im myslenie jediný dôvod, prečo to fungovalo v mojom pivnici bolo príčinou bolo zmrazenie celoročne. |
|
| |||
| |||
| Fanúšik bude vždy dobrý nápad nezávisle. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Compaq Presario 2200 Laptop Bol č Podsvietenie LCD displeja | akdave | Notebooky, Mobily a PDA | 0 | 23. februára 2009 16:23 |
| AMD Anthlon 64 "V" Pentium | CrazyDaizy | Procesory, základné dosky & RAM | 20 | 4. novembra 2008 08:42 |
| Noob otázkou času ... RAM | Tidusffx | Procesory, základné dosky & RAM | 6 | 15. marca 2008 08:35 |
| AMD Athlon XP 2800 + funguje len na 2200 +, prečo? | donkeymagic007 | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 3. januára 2008 08:46 |
| A Noob HDD otázku | XxIlluminatorxX | Drives & Removable Media | 2 | 17. august 2007 06:09 |
| Thread Tools | |
| |