![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Реаллы Бад Питање али је био Буггинг ме за неко време. Добила сам нову матичну плочу са Антхлон АМД КСП 2200 +. није добра процесор али то је био бољи од мог старог и знатно лошији од осталих мој пц који је Куад цоре * ыаы! *. Да ли је могуће покренути тај ЦПУ без вентилатора? И отрча мој Пентиум без вентилатора и то је радио у реду, али од АМД је различитих фирми и њеним мало боље ја сам нерадо покушајте без иштете. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| не
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имао сам 2800 + С754 који су покренути на око 25-30ц, тако да поставите вентилатор да дођете на 35ц Једини пут је некад био, док хајде гаминг
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Да ли велики број игара за врућине, ја ћу пробати то. хвала:) |
|
| |||
| |||
| не њен превише добра идеја, али ће радити .... али ја донт знати колико дуго |
|
| |||
| |||
| мој Пентиум 3 еарлы без вентилатора као за 2 или 3 године. још увек би био покренут ако моје није од поплава подрума и убити сваки комад електронике сам имао: (, али да највећи део времена то није добра идеја. размишљања им је једини разлог зашто је радила у свом подруму био узрок то је био смрзавања током целе године. |
|
| |||
| |||
| А навијач ће увек бити добра идеја, без обзира. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Компаније Цомпак Пресарио 2200 Лаптоп нема позадинског ЛЦД екрана | акдаве | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 0 | 23 фебруар 2009 16:23 |
| АМД Антхлон 64 "В" Пентиум | ЦразыДаизы | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 20 | 4 новембар 2008 08:42 |
| Нооб питање времена РАМ ... | Тидусффкс | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 6 | 15 март 2008 08:35 |
| АМД Атхлон КСП 2800 + једини рунс на 2.200 + зашто? | донкеымагиц007 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 3 јануар 2008 08:46 |
| А нооб питање ХДД | КсксИллуминаторксКс | Дривес & Измјењиви медији | 2 | 17 аугуст 2007 06:09 |
| Тхреад Тоолс | |
| |