![]() |
|
| |||
| |||
| Gerçekten Kötü Soru ancak bir süre Ben Bugging Been. Ben yeni bir anakart var bir Anthlon AMD XP 2200 +. iyi bir işlemci ama o daha sonra eski bir ve daha sonra da benim bir dört çekirdekli * Yay bir adet diğer! *. hiçbir hayranı ile CPU çalıştırmak için mi? Ben hayranı ile Pentium koştum ve iyi çalıştı fakat AMD farklı bir şirket ve biraz daha iyi i denemek isteyen olmadan isteksiz duyuyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hayır
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben, ben fan üzerine 35c geleceğiz ayarlı bir 2800 + S754 bu yaklaşık 25-30C çalıştırılacak kullanılan vardı Üzerine gelmek için kullanılan tek kez süre oyun
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| evet oyun ısı için bir numara yapar, i deneyin olacaktır bu. thanks:) |
|
| |||
| |||
| onun iyi bir fikir çok ama .... çalışacaktır ama i dont bilmek nasıl uzun süre |
|
| |||
| |||
| Pentium 3 hayranıyım olmadan koştu 2 veya 3 yıl gibi. Eğer bodrum sel didn't ve elektronik i her parça öldürmeye hala çalışıyor olurdu vardı: (ama evet zaman iyi bir fikir değil çoğu. Sohbet tek nedeni benim bodrum çalıştı düşünme neden oldu bu donma tüm yıl boyunca oldu. |
|
| |||
| |||
| Hayranıyım her zaman iyi bir fikir ne olursa olsun olacaktır. |