![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Дуже поганий питання, але його Been давало мені спокою на деякий час. Я отримав нову материнську плату з Anthlon AMD XP 2200 +. Чи не хороший процесор, але це було краще, ніж мій давній і значно гірше, то мій інший ПК, який є Quad Core * Ура! *. Чи можна використовувати цей процесор без вентилятора? Я провів Pentium без вентилятора і вона працювала нормально, але після драми різні компанії і її трохи краще, я не хотів би спробувати його не питав. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| немає
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У мене був 2800 + S754, що використовуються для запуску на рівні близько 25-30C, тому я поставив вентилятор прийти по крайней 35C Єдиний раз вона приходила на було під час гри
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Та гра робить ряд тепло, я постараюсь це. Спасибо:) |
|
| |||
| |||
| його не дуже хороша ідея, але вона буде працювати .... але я не знаю, як довго |
|
| |||
| |||
| мій Pentium 3 побіг без вентилятора, як на 2 або 3 роки. все ще були б виконуватися, якщо мій підвал не повеней і вбивають кожен шматок електроніки я: (Так, але в більшості випадків вона не є хорошою ідеєю. мислення їм тільки з цієї причини він працював в моєму підвалі була причина було морозно цілий рік. |
|
| |||
| |||
| Вентилятор завжди буде гарною ідеєю, незалежно. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Compaq Presario 2200 ноутбуці немає підсвічування РК-екрана | akdave | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 0 | 23 лютого 2009 16:23 |
| AMD Anthlon 64 "В" Pentium | CrazyDaizy | Процесори, материнські плати RAM & | 20 | 4 листопада 2008 08:42 |
| Noob питанням часу ... RAM | Tidusffx | Процесори, материнські плати RAM & | 6 | 15 березня 2008 08:35 |
| AMD Athlon XP 2800 + працює тільки на 2200 + Чому? | donkeymagic007 | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 3 січня 2008 08:46 |
| Noob питання HDD | XxIlluminatorxX | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 2 | 17 серпня 2007 06:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |