![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hi Guys, jsem vyslán to v mnoha fóru webových stránek, které jsou Předpokládám, že to help! Neměla jsem žádné štěstí, tak zkusím tady. Byl jsem v procesu budování vlastní počítač. Dostal jsem i seznam všeho, co potřebuje přítele. I když jsem odešla základní deska až měsíců později, když jsem zapomněl na to všechno, ... Bylo mi řečeno, koupit toto: ASRock Alive SATA2 GLAN Sock AM2 desku Byl jsem schopen najít jeden z nich, jak mi bylo řečeno, že byly zrušeny! Tak on mi řekl, abych si něco jiného ,.... Asrock ALiveNF7G-HD720p R5.0 Socket AM2 GeForce 7050 5.1 kanálový zvuk na desce VGA mATX základní desky , Který také dostal přerušena. Pak jsem požádal o další řekli: GEIL 2GB (2x1GB) PC2-5300C4 667 Hodnota DDR2 Dual Channel Kit (GX22GB5300DC) Nemohl dostat, takže se snažil: Abit NFM2S V nvidia-6100 Socket AM2 VGA onboard 5.1 kanálový zvuk mATX základní desky , Který opět nebyl k dispozici ... Takže pokud někdo mi mohl pomoci, co motherboar ke koupi, jak jsem se vlastně dostal moc tušení, já bych se nejvíce ocenili? Díky! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AM2 jsou trochu starý, jediné místo, budete pravděpodobně muset hledat mobo je eBay v těchto dnech.
| |||
| |||
| Musím si koupit AM2? Nebude žádné další práce? |
|
| |||
| |||
| Dobře máš už procesor? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No, vzhledem k vám bylo řečeno koupit RAM místo desky ve vašem třetí možnost, a nevím o návrhy na svého přítele. AM2 + je zpětně kompatibilní s AM2, takže byste měli být schopni kupovat základní desku s 780 nebo 790 chipset. Podívejte se na ty, které jsou dobře vidět přezkoumán.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Souhlasím s Carbon, ten zní to trochu divné (bez urážky zamýšleno), když se mu říkám si koupit nějaké RAM místo desky .. Jestliže ještě nemáte procesor pak jdi procesor Intel LGA775 desce. Jsou všude kolem klepání v těchto dnech. |
|
| |||
| |||
| Jo, jsem se chystal psát o třetí "desky", když jsem si všiml, Carbon poznámka .. Možná je to má trochu legrace s touto - vám posílali z nákupu úplně divné věci, mám na mysli nemám pochybnosti, jestli je člověk dobrý kamarád nebo něco .. ale mohl jen poslali po AM2, takže to nebude fungovat? Post všechny vaše specifikace každé složky jste doposud, takže můžeme překontrolovat, že nic z toho bude skutečně pracovat
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| AMD Athlon X2 6000 + 3,0 GHz dual-core (AM2) GEIL dual channel ram PC5300 667MHz Hitachi Deskstar 500GB SATA2 (300) 16MB cache 8.5ms 7200rpm Samsung DVDRW 20x20 Dual Layer SATA (černý) Antec Sonata 3 Piano Black klidné případě 500w PSU Safír ATI Radeon HD 2600 PRO 256MB DDR2 dual DVI (podpora dvou monitorů) Acer AL1916C 19 "TFT monitor x 2 To je to, co mi bylo řečeno, aby nákup dohromady .... Díky za pomoc i kluci ocení všichni! |
|
| |||
| |||
| Bylo by jednodušší, pokud jsou uvedeny, co, pokud vůbec něco, ale už jste dostal za stavět. |
|
| |||
| |||
| HD 2600 Pro? Pokud to není používán pro hraní her, je třeba uložit do nějaké další peníze, nebo to nemá cenu stavět své náklady. Drop jeden z monitorů, dostat správné DDR2-800 RAM a 7750 + BE, stejně jako 4830 a jste na vaší cestě. Podívejte se na GA-MA78-DS3HP na základní desce.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nové desky | thingie2 | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 13. února 2008 12:34 |
| 20 pin na 24 pin PSU desce | KnightMetal | Případy & Napájecí zdroje | 7 | 5. prosince 2007 07:47 |
| Hledáte nové desce | Buchanan | Procesory, základní desky & RAM | 64 | 8. října 2007 03:52 |
| Jen mám novou desku ... | sam182666 | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 13. Září 2007 08:16 |
| Základní deska nebo CPU? | charlesbw | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 16. srpen 2007 18:46 |
| Thread Nástroje | |
| |