![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια Παιδιά, έχω δημοσιεύτηκε αυτό το φόρουμ σε πολλές ιστοσελίδες οι οποίες είναι υποθέτω να βοηθήσει! Έχω δεν είχε καμία τύχη, γι 'αυτό θα προσπαθήσουμε εδώ. Ήμουν στην πορεία οικοδόμησης της δικής μου υπολογιστή. Μου δόθηκε μια λίστα με όλα όσα είναι αναγκαία για ένα φίλο. Παρά το γεγονός ότι έφυγα από τη μητρική πλακέτα, μέχρι μήνες αργότερα, όπως ξέχασα γι 'αυτό όλα, ... Μου είπαν να αγοράσει αυτό: ASrock Alive SATA2 GLAN κάλτσες AM2 κύρια Ήμουν σε θέση να εντοπίσει ένα από αυτά, όπως μου είπαν ότι θα διακοπεί! Έτσι μου είπε να πάρω κάτι άλλο ,.... Asrock ALiveNF7G-HD720p R5.0 Socket AM2 GeForce 7050 5,1 κανάλι ήχου εποχουμένως VGA mATX Motherboard Που επίσης πήρε διακοπεί. Στη συνέχεια, ζήτησε για άλλη μία είπαν: GeIL 2GB (2x1GB) PC2-5300C4 667MHz Αξία DDR2 Dual Channel Kit (GX22GB5300DC) Θα μπορούσε να μην γίνει, έτσι προσπαθήσαμε: Abit NFM2S-V nvidia 6100 Socket AM2 εποχουμένως VGA 5,1 κανάλι ήχου mATX Motherboard Ποια πάλι, δεν ήταν διαθέσιμη ... Έτσι, αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει για το τι motherboar για την αγορά, όπως δεν έχω πραγματικά πολύ έχεις ιδέα, θα ήθελα να εκτιμήσει! Ευχαριστώ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AM2 της είναι λίγο μεγάλη τώρα, το μόνο μέρος που είναι πιθανόν να βρεθεί μια mobo ebay είναι αυτές τις ημέρες.
| |||
| |||
| Χρειάζεται να αγοράσω μια AM2; Μήπως δεν οποιαδήποτε άλλη εργασία; |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν Έχετε ήδη μία CPU; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λοιπόν, λαμβάνοντας υπόψη σας έλεγαν να αγοράσουν RAM αντί της μητρικής πλακέτας σας στην τρίτη επιλογή, δεν γνωρίζω για τις υποδείξεις του φίλου σας. AM2 + είναι τα πίσω συμβατά με το AM2, συνεπώς θα πρέπει να είναι σε θέση να αγοράζουν κάθε μητρικής πλακέτας με βάση το 780 ή 790 chipset. Κοίτα σε αυτές, βλ. το οποίο είναι καλά επανεξεταστεί.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Συμφωνώ με τον άνθρακα, ο τύπος ακούγεται λίγο περίεργο (δεν υπάρχει παρεξήγηση προορίζεται) αν το λέμε για να αγοράσουν κάποιο RAM αντί για μια μητρική πλακέτα .. Αν δεν έχετε ήδη τον επεξεργαστή στη συνέχεια να καταλήξουμε σε έναν επεξεργαστή Intel LGA775 ενός σκάφους. Είναι χτυπούν παντού γύρω από αυτές τις ημέρες. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, ήμουν απλώς για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο σχετικά με το τρίτο "μητρικής" όταν παρατήρησα Carbon το σχόλιο .. Ίσως να του έχουν λίγη διασκέδαση με το παρόν - να σας στέλνουν εκτός αγοράζουν εντελώς περίεργα πράγματα, εννοώ δεν είμαι ο τύπος ανάκρισης εάν ένας καλός mate ή οτιδήποτε .. αλλά θα μπορούσε να έχει μόνο σας αποσταλεί μετά από μια AM2, έτσι ώστε δεν θα λειτουργήσει; Post όλα σας τα χαρακτηριστικά του κάθε στοιχείου που έχετε μέχρι τώρα ώστε να μπορούμε να βεβαιωθείτε ότι κάποιο από αυτό θα εργάζονται πραγματικά
|
| |||
| |||
| AMD Athlon X2 6000 + 3.0Ghz διπλού πυρήνα (AM2) GeIL διπλή κανάλι ram PC5300 667MHz Hitachi Deskstar 500GB SATA2 (300), 16MB μνήμη cache 8.5ms 7200rpm Samsung DVDRW 20x20 SATA Dual Layer (Μαύρο) Antec Sonata 3 Πιάνο μαύρο ήσυχο περίπτωση 500W PSU Sapphire ATI Radeon HD 2600 PRO 256MB DDR2 Dual DVI (διπλή παρακολούθηση υποστήριξη) Acer AL1916C 19 ιντσών TFT οθόνη X 2 Αυτό είναι που μου είπαν για την αγορά στο σύνολό της .... Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά Εκτιμώ όλα! |
|
| |||
| |||
| Θα ήταν ευκολότερο αν όσα αναφέρονται, αν κάτι, έχετε ήδη έχεις για την οικοδόμηση. |
|
| |||
| |||
| Η HD 2600 Pro; Αν δεν είναι αυτό που δεν χρησιμοποιείται για gaming, θα πρέπει να αποθηκεύσετε μέχρι κάποια περισσότερα χρήματα ή να οικοδομήσουμε αυτό δεν αξίζει το κόστος. Πέτα μια από τις οθόνες, να έχουν καλή μνήμη RAM DDR2-800 και 7750 + BE καθώς και 4830 και είστε στο δρόμο σας. Κοιτάξτε την GA-MA78-DS3HP για τη μητρική πλακέτα.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα μητρική πλακέτα | thingie2 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 13 Φεβ 2008 12:34 |
| PSU 20 pin σε 24 pin μητρική πλακέτα | KnightMetal | Θήκες & Τροφοδοτικά | 7 | 5 Δεκ. 2007 07:47 |
| Ψάχνετε για νέα μητρική πλακέτα | Buchanan | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 64 | 8 Οκτ 2007 03:52 |
| Μόλις έχεις νέα μου μητρική πλακέτα ... | sam182666 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 13 Σεπ 2007 08:16 |
| Motherboard ή CPU; | charlesbw | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 16 Αυγ 2007 18:46 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |