![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi momački, I've posted in this forum brojne web stranice koje su pretpostavimo da pomogne! Ja sam imao sreće, pa ću probati ovdje. Bio sam u procesu izgradnje svoje računalo. JA je dobio sve što je i popis potrebne prijatelju. Iako sam napustio matičnu ploču do mjeseca kasnije, kao što sam zaboravio sve o njemu, ... Rečeno mi je kupiti ovaj: ASrock živ SATA2 Glan izlemati AM2 mainboard Sam bio u mogućnosti pronaći jednu od tih, kako mi je rekao da su ukinuti! Tako mi je rekao da se nešto drugo ,.... Asrock ALiveNF7G-HD720p R5.0 Socket AM2 GeForce 7050 5,1 kanal audio onboard VGA mATX matične ploče Koji je također dobio ukinut. I onda je pitao za jedan drugi je rekao: GeIL 2GB (2x1GB) PC2-5300C4 Value 667MHz Dual Channel DDR2 Kit (GX22GB5300DC) Nije mogao dobiti taj, pa pokušao: Abit NFM2S-V nvidia 6100 Socket AM2 onboard VGA 5,1 kanal audio mATX matične ploče Koja opet, nije bio na raspolaganju ... Dakle, ako bilo tko mogao pomoć mene na ono što motherboar kupiti, kao što sam dobio ne stvarno mnogo indicija, ja bih se najviše zahvalan! Hvala! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AM2 su pomalo stari sada, jedino mjesto ste vjerojatno pronaći mobo ebay je ovih dana.
| |||
| |||
| Trebam li kupiti AM2? Ne bi bilo koji drugi posao? |
|
| |||
| |||
| Pa da li ste već je dobio CPU? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa, s obzirom da ste bili rekli da kupiti RAM-a umjesto da je u vašoj matičnoj ploči treći opciju, ne znam o prijedlozima za tvoj prijatelj. AM2 + je unazad kompatibilan sa AM2, tako da bi trebao biti u mogućnosti da kupi bilo koji matična ploča bazirana na 780 ili 790 chipset. Pogledaj u one, vidjeti koje su dobro pregledao.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Slažem se s karbonskim, Gvido zvuči pomalo neparan (ne sablazni namijenjen), ako je on vam da kupite neki RAM umjesto jedne matične ploče .. Ako još nemate procesor onda idite dobiti jedan jedan procesor Intel LGA775 odbora. Oni kucaju svuda oko ovih dana. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da mi je samo da post vezano treći "matičnu ploču" Kad sam primijetio Carbon's comment .. Možda on ima malo zabave s tim - da ti ne mogu poslati u potpunosti isključiti kupuju ak stvari, mislim nisam upitan Gvido ako on je dobar mate ili ništa .. ali on je mogao imati samo poslao nakon AM2, tako da bi to ne funkcionira? Objavi sve svoje naočale svake komponente koju su do sada kako bismo mogli provjeriti da je bilo koji od njega će se stvari rade
|
| |||
| |||
| AMD Athlon X2 6000 + 3.0Ghz Dual Core (AM2) GeIL dvojan kanal ram PC5300 667MHz Hitachi Deskstar 500gb SATA2 (300) 16MB cache 8.5ms 7200rpm Samsung DVDRW Dual Layer 20x20 SATA (crna) Antec Sonata 3 Piano crno tišina slučaju 500w PSU Sapphire ATI Radeon HD 2600 PRO 256MB DDR2 Dual DVI (dual monitor support) Acer AL1916C 19 inčni TFT monitor x 2 To je ono što mi je rekao za kupnju uopce .... Hvala za jedan dan pomoć momački Cijenim to sve! |
|
| |||
| |||
| Bilo bi lakše ako navedeni što, ako ništa, vi ste već je dobio za izgradnju. |
|
| |||
| |||
| A HD 2600 Pro? Osim ako se ne koriste za gaming, trebate uštedjeti nešto više novca ili izgraditi ovaj nije vrijedan njezine cijene. Kap jedna od monitora, dobili odgovarajuće DDR2-800 RAM-a 7750 + BE, kao i 4830 i da ste na putu. Pogledajte GA-MA78-DS3HP za matične ploče.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Nova matična ploča | thingie2 | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 13. veljača 2008 12:34 |
| 20 pin na 24 pin PSU matične ploče | KnightMetal | Cases & Power Supplies | 7 | 5. prosinac 2007 07:47 |
| Tražite novu matičnu ploču | Buchanan | CPU, Matične ploče i RAM | 64 | 8. listopad 2007 03:52 |
| Dovoljno je dobio moje nove matične ploče ... | sam182666 | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 13. Ruj 2007 08:16 |
| Matična ploča ili CPU? | charlesbw | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 16. kolovoz 2007 18:46 |
| Thread Tools | |
| |