![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hi Guys, I've posted ezt számos fórumon weboldalak, amelyek Tegyük fel, hogy segítsen! Én már nem volt szerencséje, így megpróbálom itt. Én ebben a folyamatban az építési saját számítógépére. Kaptam egy listát, amit szükséges egy ismerősének. Bár hagytam az alaplap ig hónappal később, mint elfelejtettem róla, ... Azt mondták, hogy ez a vásárlás: Asrock Alive SATA2 GLAN Sock AM2 alaplap Nem tudtam, hogy egy ilyen, mint ahogy azt mondták, őket hagyni! Szóval azt mondta, hogy valami ,.... Asrock ALiveNF7G-HD720p R5.0 Socket AM2 GeForce 7050 5.1 csatornás audio beépített VGA mATX Motherboard Milyen is van függeszteni. Aztán kért egy másik volt, azt mondta: Geil 2GB (2x1GB) PC2-5300C4 667MHz Value DDR2 Dual Channel Kit (GX22GB5300DC) Nem lehet, hogy így próbált: Abit NFM2S-V nVidia 6100 Socket AM2 beépített VGA 5.1 csatornás audio mATX Motherboard Ami ismét nem volt elérhető ... Tehát ha valaki tudna segíteni nekem, hogy mit motherboar vásárolni, mint már nem igazán van sok nyom, én lennék a legtöbb elismerő! Köszönöm! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AM2 ezek most már egy kicsit régi, az egyetlen hely, akkor valószínű, hogy a mobo van ebay ezekben a napokban.
| |||
| |||
| El kell vásárolni egy AM2? Nem minden más munkát? |
|
| |||
| |||
| Hát van még egy CPU már? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nos, figyelembe véve, ön azt mondta, hogy vásárolni RAM helyett egy alaplap a harmadik lehetőség, nem tudom, a javaslatokat a barátjának. AM2 + visszafelé kompatibilis az AM2, így lehetővé kell tenni, hogy vásárol-alapú alaplap a 780 vagy 790 chipset. Nézze ezeket, mely jól vizsgálni.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Egyetértek a Carbon, a pasi egy kicsit fura hangokat (no offense szánták), ha ő mondja, hogy vásároljon néhány RAM helyett egy alaplap .. Ha nem is a processzor, akkor menj el egy Intel processzor egy olyan LGA775 fórumon. They're Leütés körül mindenütt ezekben a napokban. |
|
| |||
| |||
| Igen Éppen elküldeni a harmadik "alaplap", amikor észrevettem, Carbon's comment .. Talán van egy kis móka e - küldő leszopott felvásárlás teljesen szokatlan dolog, úgy értem én nem kihallgatás a srác, ha egy jó haver, vagy ilyesmi .. de ő csak a küldött után AM2, hogy ez nem működik? Post minden specs minden összetevője van eddig is ellenőrizze, hogy minden meg fog ténylegesen munkát
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| AMD Athlon X2 6000 + dual core 3.0Ghz (AM2) Geil Dual Channel RAM PC5300 667MHz Hitachi Deskstar 500GB SATA2 (300) 16MB cache 8.5ms 7200rpm Samsung DVDRW 20x20 SATA Dual Layer (fekete) Antec Sonata 3 Piano fekete csendes esetben 500W PSU Sapphire ATI Radeon HD 2600 PRO 256MB DDR2 Dual DVI (dual monitor támogatás) Acer AL1916C 19 hüvelykes TFT monitor x 2 Ez az, amit én mondtam, hogy egyáltalán vásárolni .... Köszi a segítséget srácok i appreciate it all! |
|
| |||
| |||
| Könnyebb lenne, ha a felsorolt mit, ha valami, akkor már megvan a építeni. |
|
| |||
| |||
| A HD 2600 Pro? Kivéve, ha ez nem használ a játékokhoz, meg kell menteni egy kis pénzt, vagy e építeni nem érdemes a költségeket. Dobd el az egyik ellenőr, hogy megfelelő DDR2-800 RAM, és egy 7750 + BE, valamint a 4830 és te meg úgy. Nézze meg a GA-MA78-DS3HP az alaplap.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Új alaplap | thingie2 | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 13. február 2008 12:34 |
| 20 pin PSU-24 tűs alaplap | KnightMetal | Cases & Power Supplies | 7 | 5. december 2007 07:47 |
| Keresek az új alaplap | Buchanan | Processzorok, alaplapok és RAM | 64 | 8. október 2007 03:52 |
| Most az új alaplap ... | sam182666 | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 13 Sep 2007 08:16 |
| Alaplap vagy CPU? | charlesbw | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | 16. augusztus 2007 18:46 |
| Téma eszközök | |
| |