![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, אני פרסמתי את זה בפורום אתרי אינטרנט רבים אשר מניח כדי לעזור! היו לי לא היה מזל, אז אני אנסה כאן. הייתי בתהליך של בניית המחשב שלי. קיבלתי רשימה של כל מה שאני צריכה על ידי חבר. למרות שעזבתי את האם עד חודשים מאוחר יותר, כפי שכחתי הכל, ... נאמר לי לקנות זה: Asrock Alive SATA2 GLAN גרב AM2 Mainboard אני לא מצליח למצוא אחד כזה, כפי שנאמר לי הם הופסקו! אז הוא אמר לי להביא משהו אחר ,.... Asrock ALiveNF7G-HD720p R5.0 Socket AM2 GeForce 7050 5,1 ערוץ המשולב שמע mATX VGA Motherboard יש בו גם הופסקו. אז שאלתי עוד נאמר: GEIL 2GB (2x1GB) PC2-5300C4 667MHz ערך DDR2 Dual Channel Kit (GX22GB5300DC) אין אפשרות לקבל את זה, אז ניסיתי: Abit NFM2S nvidia-V 6100 Socket AM2 המשולב VGA 5.1 Channel Audio mATX Motherboard אשר שוב, לא היה זמין ... אז אם מישהו יכול לעזור לי על motherboar מה לרכוש, כמו שאני לא באמת יש הרבה מושג, אני אהיה הערכה ביותר! תודה! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AM2 של קצת זקנה עכשיו, המקום היחיד שבו אתה עשוי למצוא mobo eBay היא בימים אלה.
| |||
| |||
| האם אני צריך לקנות AM2? לא כל עבודה אחרת? |
|
| |||
| |||
| טוב יש לך כבר מעבד? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן, בהתחשב נאמר לך לקנות זיכרון RAM במקום ב האם האפשרות השלישית שלך, אני לא יודע על הצעות של החבר שלך. AM2 + הוא תואם לאחור AM2, כך אתה אמור להיות מסוגל לקנות כל האם המבוססים על השבבים 780 או 790. אל תראה אותם, לראות אשר נבחנות היטב.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| אני מסכים עם פחמן, הבחור נשמע קצת מוזר (לא התכוונתי להעליב) אם הוא אומר לך לקנות זיכרון RAM במקום האם .. אם לא כבר מותקן מעבד ואז ללכת לקבל מעבד אינטל לוח LGA775. הם דופקים בכל מקום בימים אלה. |
|
| |||
| |||
| כן בדיוק עמדתי לכתוב בדבר השלישי "האם" כאשר הבחנתי פחמן של תגובה .. אולי יש לו קצת חיים עם זה - שולחים אותך לקנות דברים מוזרים לגמרי, כלומר, אני לא שואל את הבחור אם הוא בן זוג טוב או משהו .. אבל הוא היה יכול רק שלח אותך אחרי AM2, כך שזה לא יעבוד? כל פוסט שלך המשקפיים של כל רכיב יש לך עד כה, כדי שנוכל לבדוק פעמיים כי כל זה יהיה ממש לעבוד
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| מעבד AMD Athlon X2 6000 + 3.0GHz ליבה כפולה (AM2) GEIL RAM Dual Channel PC5300 667MHz Hitachi Deskstar 500GB SATA2 (300) 16Mb Cache 8.5ms 7200rpm Samsung DVDRW SATA 20x20 שכבה כפולה (שחור) Antec Sonata 3 מקרה פסנתר שחור שקט 500W PSU Sapphire ATI Radeon HD 2600 PRO 256MB DDR2 Dual DVI (תמיכה צג כפול) Acer AL1916C צג TFT בגודל 19 אינץ x 2 זה מה שאמרו לי לרכוש לגמרי .... תודה על העזרה אני מעריך את זה כל החבר 'ה! |
|
| |||
| |||
| יהיה קל יותר אם אתה רשום מה, אם בכלל, יש לך כבר קיבל את לבנות. |
|
| |||
| |||
| HD 2600 Pro? אם זה לא בשימוש למשחקים, אתה צריך לחסוך עוד קצת כסף או לבנות זה לא שווה את העלות שלה. טיפה אחת של הצגים, ראוי לקבל DDR2-800 RAM ו 7750 + BE כמו גם 4830 ואתה בדרך שלך. תסתכל על ה-GA-MA78-DS3HP עבור לוח האם.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לוח האם החדש | thingie2 | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 13 פברואר 2008 12:34 |
| 20 עד 24 PIN PSU PIN ללוח האם | KnightMetal | מקרים & ספקי כוח | 7 | ה -5 בחודש דצמבר 2007 07:47 |
| מחפשים לוח האם החדש | buchanan | CPUs, Motherboards & RAM | 64 | 8 אוקטובר 2007 03:52 |
| פשוט יש לי את לוח האם החדש ... | sam182666 | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 13 ספטמבר 2007 08:16 |
| לוח האם או מעבד? | charlesbw | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 16th אוגוסט 2007 18:46 |
| שרשרת כלים | |
| |