![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi Guys, I've posted šiame forume daug svetainių, kuriose yra manyti, kad padėtų! I've had no luck, todėl aš pabandysiu čia. Buvau pastato savo kompiuterį procesui. Man davė viską, kas man reikalingas draugas, sąrašą. Nors aš kairėje plokštę iki mėnesiais vėliau, kaip aš pamiršau apie tai visiems, ... Man buvo pasakyta, kad pirkti šį: ASRock Alive SATA2 GLAN Kojinės AM2 motininė plokštė Mums nepavyko rasti vienos iš šių, kaip man buvo pasakyta, jie buvo nutrauktas! Ir jis pasakė man ką nors kita ,.... ASRock ALiveNF7G-HD720p R5.0 Socket AM2 GeForce 7050 5.1 kanalų garso Borto mATX VGA plokštės Kuris taip pat turiu nutraukti. Aš vėl paprašė dar buvo pasakyta: GEIL 2GB (2x1GB) PC2-5300C4 667MHz Value DDR2 Dual Channel Kit (GX22GB5300DC) Nepavyko gauti, kad taip stengėsi: Abit NFM2S V NVIDIA 6.100 Socket AM2 Borto VGA 5.1 kanalų garso mATX plokštė Kuris vėl buvo neprieinama ... Taigi, jei kas galėtų padėti man, ką motherboar pirkti, nes aš nelabai turiu daug raktas, aš norėčiau būti labiausiai dėkingi! Ačiū! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AM2's yra šiek tiek senas, vienintelė vieta, kurioje gali rasti MOBO yra eBay šių dienų.
| |||
| |||
| Ar man reikia pirkti AM2? Ar ne koks nors kitą darbą? |
|
| |||
| |||
| Na Ar turite CPU jau? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na, atsižvelgiant jums buvo pasakyta, kad pirkti RAM vietoj savo Trečioji galimybė Motherboard, aš nežinau apie jūsų draugas pasiūlymus. AM2 + yra suderinami su AM2, todėl jūs turite galimybę nusipirkti bet Portatiles remiantis 780 arba 790 chipset. Pažvelkite į tuos, kurie gerai matyti peržiūrimi.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Aš sutinku su Carbon, vaikinas skamba keistai (ne nusikaltimą numatyta), jeigu jis sako jums nusipirkti RAM vietoj plok .. Jei dar neturite procesorius tada eikite gauti Intel procesorius LGA775 lenta. Jie beldžiasi aplink visur šių dienų. |
|
| |||
| |||
| Taip aš tik apie rašyti apie trečiosios "Portatiles", kai aš pastebėjau, Anglies komentaro .. Gal jis atsižvelgdamas smagu bit, tai - siunčiu jums ne pirkimo visiškai odd stuff, I mean I'm not apklausose vaikinas, jei jis gerai mate arba nieko .. bet jis gali būti siunčiami tik jums po AM2 taip, kad ji neveikia? Post visus jūsų Specifikacijos kiekvienas komponentas, kurį iki šiol, kad mes galėtume dar karta patikrinti, bet ji tikrai bus darbas
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| AMD Athlon X2 6000 + 3.0GHz Dual Core (AM2) GEIL Dual Channel RAM PC5300 667MHz Hitachi Deskstar 500GB SATA2 (300) 16MB cache 8.5ms 7200rpm LG DVDRW 20x20 Dual Layer SATA (juoda) Antec Sonata 3 Piano Black ramioje atveju 500W PSU Sapphire ATI Radeon HD 2600 PRO 256MB DDR2 Dual DVI (Dual monitorius parama) Acer AL1916C 19 colių TFT monitorius x 2 Tai, kas man buvo pasakyta, kad pirkimo visiškai .... Thanks for the help guys I appreciate it all! |
|
| |||
| |||
| Būtų paprasčiau, jei jums nurodyta, kas, jei kas nors, jūs jau turite ir statyti. |
|
| |||
| |||
| HD 2600 Pro? Nebent tai nėra naudojami žaidimų, turite i ¹ saugoti iki šiek tiek daugiau pinigų ar šis padidėjimas nėra verta savo kainos. Tikrintojų lašas, gauti tinkamą DDR2-800 RAM ir 7750 + BE, taip pat 4.830 ir jūs savo kelią. Pažvelkite GA-MA78-DS3HP už plokštę.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naujos plokštės | thingie2 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | 13 vasaris 2008 12:34 |
| 20 pin PSU su 24 pin plokštės | KnightMetal | Cases & Power Supplies | 7 | 5 gruodis 2007 07:47 |
| Ieškote naujų plokštės | Buchanan | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 64 | 8 spalis 2007 03:52 |
| Just got savo naują plokštę ... | sam182666 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | 13 rugsėjis 2007 08:16 |
| Pagrindinė plokštė ar procesorius? | charlesbw | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | Rugpjūtis 16, 2007 18:46 |
| Temos įrankiai | |
| |