![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi guys, I've posted šīs daudzās forumā tīmekļa vietnēs, kuras domāt palīdzēt! Man nebija laime, tāpēc es mēģināšu šeit. Es biju veidošanas procesā savu datoru. Man tika dota saraksts viss i vajadzīgi draugs. Lai gan es pa kreisi mātesplati līdz mēnešus vēlāk, kā es aizmirsu par to visu, ... Man teica, lai iegādātos šo: ASRock Alive SATA2 GBLAN Sock AM2 mainboard Es nevarēju atrast vienu no šiem, kā es bija teicis, tie ir pārtraukta! Tāpēc viņš teica man, lai saņemtu kaut kas cits ,.... Asrock ALiveNF7G-HD720p R5.0 Socket AM2 GeForce 7.050 5.1 channel audio borta VGA mATX Motherboard Kas arī ieguva jāpārtrauc. Es tad lūdza vēl tika teikts: Geil 2GB (2x1GB) PC2-5300C4 667MHz Value DDR2 Dual Channel Kit (GX22GB5300DC) Nevarēja iegūt, ka tā mēģināja: ABIT NFM2S-V nvidia 6.100 Socket AM2 borta VGA 5.1 channel audio mATX Motherboard Kas atkal nebija pieejams ... Tātad, ja kāds varētu man palīdzēt par to motherboar iegādei, kā es patiesi nav ieguvuši daudz pavediens, es gribētu būt visvairāk pateicīgs! Pateicība! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AM2 ir ir nedaudz vecs tagad vienīgā vieta, kur jūs varētu atrast MOBO ir ebay šīs dienas.
| |||
| |||
| Vai man ir nepieciešams nopirkt AM2? Nebūtu jebkuru citu darbu? |
|
| |||
| |||
| Nu ir tev CPU jau? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu, ņemot vērā, Jums bija teicis nopirkt RAM, nevis mātesplatē savu trešo iespēju, es nezinu par savu draugu ieteikumus. AM2 + ir savietojams ar AM2, tāpēc jūs varat iegādāties mātesplati, pamatojoties uz 780 vai 790 chipset. Izskatīt tos, redzēt, kas ir labi pārskatīt.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Es piekrītu Carbon, puisis izklausās mazliet dīvaini (nav apvainojums paredzēti) ja viņš saka jums nopirkt RAM, nevis mātesplatē .. Ja jums jau nav procesors, tad iet saņemt Intel procesoru LGA775 kuģa. Viņi klauvē apkārt visur šajās dienās. |
|
| |||
| |||
| Yeah es tikai par, lai nosūtītu uz trešo "mātesplati", kad es pamanīju Carbon komentāru .. Varbūt viņš, kam mazliet jautri ar šo - sūta tevi pie pirkuma pilnīgi nepāra stuff, es domāju es neesmu apšauba puisis, ja viņš ir labs palīgs vai kaut kas .. bet viņš varētu būt tikai nosūtīts jums pēc AM2 tā, ka tas nedarbojas? Post visiem jūsu specs katra komponenta jums ir tik tālu, lai mēs varētu vēlreiz pārbaudīt, ka kāds no tā būs faktiski strādā
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| AMD Athlon X2 6000 + 3.0GHz Dual Core (AM2) Geil DUAL CHANNEL ram PC5300 667MHz Hitachi Deskstar 500GB SATA2 (300) 16MB 8.5ms 7200rpm Samsung DVDRW 20x20 Dual Layer SATA (black) Antec Sonata 3 Piano black klusā gadījumā 500W PSU Sapphire ATI Radeon HD 2600 PRO 256MB DDR2 Dual DVI (dual monitoru atbalstu) ACER AL1916C 19 "TFT kontrolēt x 2 Šis ir tas, ko man teica, lai iegādātos pavisam .... Paldies par palīdzību puišiem i appreciate it all! |
|
| |||
| |||
| Būtu vieglāk, ja jūs uzskaitīti ko, ja kaut ko, tu jau dabūja uz būvēt. |
|
| |||
| |||
| HD 2600 Pro? Ja vien tas netiek izmantots spēļu, jums ir nepieciešams sakrāt vēl nedaudz naudas vai šo palielinājumu nav vērts tā izmaksas. No monitori viens piliens, saņemt pienācīgu DDR2-800 RAM un 7.750 + BE, kā arī 4.830 un jūs savā veidā. Paskaties uz GA-MA78-DS3HP par mātesplati.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
![]() |
|
| Bookmarks |