![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Hi Guys, I've posted to w wielu forach internetowych, które są przypuszczać, aby pomóc! I've had no luck, więc spróbuję tutaj.
Byłem w procesie budowania własnego komputera. Dostałam listę i wszystko, co potrzebne do przyjaciela. Mimo, że płyta główna w lewo, aż miesiąc później, zapomniałem o tym wszystkim ... Powiedziano mi do zakupu: ASRock Alive SATA2 GLAN Sock AM2 płyta główna Nie udało mi się znaleźć jeden z tych, jak już powiedziano, że zostały przerwane! Opowiedział mi coś innego ,.... Asrock ALiveNF7G-HD720p R5.0 Socket AM2 GeForce 7050 5.1-kanałowy dźwięk portów VGA mATX Płyta główna Który także dostał przerwać. I poprosił o innym powiedziano: GeIL 2GB (2x1GB) PC2-5300C4 667MHz Value DDR2 Dual Channel Kit (GX22GB5300DC) Nie mógł, że tak chciał: Abit NFM2S NVIDIA V 6100 Socket AM2 portów VGA 5.1-kanałowego dźwięku mATX Płyta główna Jakie znowu nie była dostępna ... Więc jeśli ktoś mógłby mi pomóc, co motherboar do zakupu, ponieważ naprawdę nie mam pojęcia, ale dużo, chcę być najbardziej docenia! Dzięki! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
AM2 są nieco stara się, tylko miejsce, z którego mogą znaleźć mobo jest ebay tych dni.
|
|||
|
|||
|
Czy muszę kupić AM2? Czy nie każdej innej pracy?
|
|
|
|||
|
|||
|
Cóż masz CPU już?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Cóż, biorąc pod uwagę ci kazano kupić RAM zamiast płyt w trzeciej opcji, nie wiem o propozycji swojego przyjaciela.
AM2 + jest wstecznie kompatybilne z AM2, więc powinieneś być w stanie kupić żadnych płyt głównych opartych na chipsecie 780 lub 790. Look into tych, zobaczyć, które są dobrze oceniony.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Zgadzam się z węgla, facet brzmi nieco dziwne (no offense intended), jeżeli on mówi ci kupić RAM zamiast płyty głównej ..
Jeśli nie masz jeszcze procesor następnie przejdź się procesor Intel LGA775 pokładzie. Oni stukanie po całym te dni. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tak właśnie o stanowisko w odniesieniu do trzeciego "płyta", gdy zauważyłem komentarz Carbon ..
Może on o trochę zabawy z tym - przesyłam Ci off zakupu całkowicie dziwne rzeczy, to znaczy nie jestem przesłuchania faceta czy on dobry kolega lub cokolwiek .. ale mógł tylko Wysłaliśmy po AM2 tak, że nie działa? Post wszystkich specyfikacji każdego składnika, jak dotąd, abyśmy mogli dokładnie sprawdzić, że nic z tego faktycznie pracy
|
|
|||
|
|||
|
AMD Athlon X2 6000 + 3.0Ghz Dual Core (AM2)
GeIL Dual Channel RAM PC5300 667MHz Hitachi Deskstar 500GB SATA2 (300) 16mb cache 8.5ms 7200 Samsung DVDRW 20x20 Dual Layer SATA (black) Antec Sonata 3 Piano czarny spokojnej przypadku 500W PSU Sapphire ATI Radeon HD 2600 PRO 256MB DDR2 DVI (obsługa dwóch monitorów) Acer AL1916C 19 calowym monitorem x 2 To, co mi mówiono na zakup całkiem .... Dzięki za pomoc chłopaki i docenić to wszystko! |
|
|
|||
|
|||
|
Byłoby łatwiej, jeśli wymienione co, jeśli w ogóle, już dostał na budowę.
|
|
|
|||
|
|||
|
HD 2600 Pro? O ile nie jest używany do gry, musisz zapisać się trochę więcej pieniędzy i budować ten nie jest wart jego kosztów. Drop jeden z monitorów, uzyskania odpowiedniego DDR2-800 RAM i 7750 + BE, jak również 4830 i jesteś na najlepszej drodze. Spójrz na GA-MA78-DS3HP do płyty głównej.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
|