![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Baieti Bună, eu am postat acest forum numeroase site-uri web în care se presupune pentru a ajuta! I-am avut nici noroc, aşa că voi încerca aici. Am fost în procesul de construire a computerului meu. Mi sa dat o listă cu tot ceea ce am nevoie de un prieten. Deşi am plecat de la placa de bază, până luni mai târziu, după cum am uitat de tot, ... Mi sa spus să achiziţioneze acest lucru: Asrock Alive SATA2 GLAN Sock AM2 placa de bază Am fost în imposibilitatea de a găsi unul dintre acestea, după cum mi sa spus că au fost întrerupte! Deci, mi-a spus la spre a lua altceva ,.... Asrock ALIVENF7G-HD720p R5.0 Socket AM2, GeForce 7050 5.1 canale audio de la bord VGA ATX Plăci de bază Care, de asemenea, am întrerupt. Apoi i-am cerut pentru un alt o sa spus: GEIL 2GB (2x1GB) PC2-5300C4 667MHz Valoare DDR2 Dual Channel Kit (GX22GB5300DC) Nu sa putut obţine că, atât de încercat: Abit NFM2S-V nvidia 6100 Socket AM2 bord VGA, 5.1 canale audio Plăci de bază ATX Ceea ce din nou, nu au fost disponibile ... Deci, dacă oricine ar putea ajuta-mă pe ceea ce motherboar să cumpere, după cum nu am luat într-adevãr indiciu de mult, mi-ar fi cel mai capabil de a aprecia! Mulţumesc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AM2 sunt un pic vechi acum, singurul loc vă sunt susceptibile de a găsi o placa de baza este ebay aceste zile.
| |||
| |||
| Am nevoie pentru a cumpara un AM2? Orice ar fi, nu un alt lucru? |
|
| |||
| |||
| Ei bine te-ai luat un procesor deja? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ei bine, având în vedere vi sa spus să cumpere RAM în loc de o placa de baza, în a treia opţiune, nu ştiu despre sugestiile de prietenul tău. AM2 + este compatibil cu AM2, deci ar trebui să aibă posibilitatea de a cumpăra orice placa de baza bazate pe chipset-ul 780 sau 790. Uită-te în aceste, a se vedea care sunt bine revizuite.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Sunt de acord cu carbon, tipul suna un pic ciudat (fără supărare sunt destinate), dacă el spune sa cumparati unele RAM în loc de o placa de baza .. Dacă nu aveţi deja procesor, atunci ia-un procesor Intel un bord un 775. Sunt peste tot în jurul bate aceste zile. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da, am fost aproape de a posta în ceea ce priveşte cea de a treia "placa de baza" atunci când am observat comentariu de carbon lui .. Poate că el este cu un pic de distracţie cu acest - să vă trimită în afara de cumpărare chestii complet ciudat, vreau sa spun nu sunt sub semnul întrebării în cazul în care tipul e un partener bun sau ceva .. dar ar putea el te-au trimis doar după o AM2, astfel încât aceasta să nu ar funcţiona? Post specificatiile dvs. toate fiecărei componente aveţi până acum astfel încât să putem verifica dubla că orice din ea va funcţiona de fapt,
|
| |||
| |||
| AMD Athlon X2 6000 + 3,0 GHz dual core (AM2) Canal GEIL PC5300 dual RAM 667MHz Hitachi Deskstar 500GB SATA2 (300) 16MB memorie cache 8.5ms 7200rpm Samsung DVDRW 20x20 Dual Layer SATA (negru) Antec Sonata 3 pentru pian caz negru liniştită 500W PSU Sapphire ATI Radeon HD 2600 PRO 256MB DDR2 Dual DVI (suport dual monitor) Acer AL1916C 19 inch monitor TFT x 2 Aceasta este ceea ce mi sa spus să cumpere cu totul .... Vă mulţumim pentru tipi i ajute aprecia toate! |
|
| |||
| |||
| Ar fi mai uşor dacă aţi enumerate ceea ce, în cazul în care ceva, tu ai luat deja pentru a construi. |
|
| |||
| |||
| Un HD 2600 Pro? Cu excepţia cazului în care acest lucru nu este folosit pentru jocuri, aveţi nevoie pentru a economisi până nişte bani mai mult sau mai construi aceasta nu este în valoare de costul acestuia. Arunca unul din monitoare, pentru a primi DDR2 buna-800 RAM şi un 7750 + BE, precum şi un 4830 si tu esti pe drum. Uită-te la GA-MA78-DS3HP pentru placa de bază.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
![]() |
|
| Marcaje |