![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи гуыс, коју сам послао ово у бројним форума сајтова који су требало да помогну! Ја сам имао среће, па ћу овде пробати. Био сам у процесу изградње мог рачунара. Добила сам списак свега што сам потребан пријатељ. Иако сам напустио матичну до месеца касније, као што сам заборавио на све то, ... Речено ми је да купи ово: АСРоцк Аливе САТА2 Глан излемати АМ2 + матичне плоче Био сам у стању да пронађе једну од ових, као што сам рекао је да су укинути! Тако ми је рекао да се нешто друго ,.... АСРоцк АЛивеНФ7Г-ХД720п Р5.0 Подножје АМ2 ГеФорце 7050 5,1-канални аудио, АТКС матичне плоче, ВГА броду Који је такође добио укинут. Онда сам питао за неки други је рекао: Геил 2ГБ (2кс1ГБ) ПЦ2-5300Ц4 667МХз Вредност ДДР2 Дуал цханнел кит (ГКС22ГБ5300ДЦ) Цоулдн'т гет то, па покусао: Абит НФМ2С В са нВидиа 6100, ВГА Подножје АМ2 уграђен 5.1-канални аудио, АТКС Матична плоча Који, опет, није било доступно ... Дакле, ако неко може да ми помогне шта мотхербоар да купи, јер нисам стварно добио много појма, ја бих највише захвалан! Хвала! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| АМ2 + су мало стари сада, једино место које се вероватно наћи мобо еБаы је ових дана.
| |||
| |||
| Да ли треба да купи АМ2 +? Не би било који други посао? |
|
| |||
| |||
| Па сте добили већ процесор? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па, с обзиром да си рекао да купи РАМ-а уместо плоча у трећу опцију, не знам о предлозима вашег пријатеља. АМ2 + + је уназад компатибилан са АМ2 тако да треба бити у стању да купе било коју матичну плочу на бази 780 и 790 чипсет. Поглед на оне, које видите су прегледани добро.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Слажем се са угљеника, момак звучи мало чудно (не саблазни намењен) ако је он ти говорим да купиш РАМ-а уместо плоча .. Ако немате процесор онда ићи добити Интел процесор 775 одбора. Они су свуда око куцања ових дана. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да сам само о томе да се порука у вези трећи "матичну плочу" када сам приметио угљеника коментар .. Можда он има мало забаве са овим - слање сте искључили куповине потпуно чудно ствари, мислим нисам питање типа да ли је он добар друг или ништа .. али могао је само да ли сте послали након АМ2 + тако да не би радила? Пост све своје спецификације свих компоненти које су до сада два пута тако да можете проверити да ли ће то заиста било дело
|
| |||
| |||
| АМД Атхлон Кс2 6000 + 3.0ГХз Дуал Цоре (АМ2 +) Геил Дуал Цханнел РАМ ПЦ5300 667МХз ХИТАЦХИ Дескстар 500ГБ САТА2 (300) 16МБ кеш 8.5мс 7200рпм Самсунг ДВДРУ 20кс20 двослојних САТА (црни) Антец Соната 3 клавир црна тишина случају 500У ЛУП Сафир Радеон ХД 2600 ПРО 256МБ ДДР2 двоструки ДВИ (два монитора подршка) АЦЕР АЛ1916Ц 19 ТФТ монитора кс 2 То је оно што сам био рекао да сасвим куповине .... Хвала за помоц момци Ценим све! |
|
| |||
| |||
| Било би лакше ако наведени шта, ако ништа друго, већ имају за изградњу. |
|
| |||
| |||
| ХД 2600 ПРО? Осим ако се то не користи за играње, треба да уштедите још мало новца или ово изгради не вреди своје цене. Пад од монитора, добити одговарајуће ДДР2 800 РАМ-а и 7750 + БИТИ као и 4830, а ви сте на путу. Поглед на ГА-МА78-ДС3ХП за матичну плочу.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нова матична плоча | тхингие2 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 13 фебруар 2008 12:34 |
| 20 пин на 24 пин псу матичне плоче | КнигхтМетал | Цасес & Поуер Супплиес | 7 | 5 децембар 2007 07:47 |
| Тражите нову матичну плочу | Буцханан | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 64 | 8 октобар 2007 03:52 |
| Довољно је добио моје нове матичне плоче ... | сам182666 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 13. сеп 2007 08:16 |
| Матична плоча или ЦПУ? | цхарлесбу | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 16 аугуст 2007 18:46 |
| Тхреад Тоолс | |
| |